20x за Land Rover Discovery 3 екстериор предна дължината на колесната арка довършителни клипове
Новинка

20x за Land Rover Discovery 3 екстериор предна дължината на колесната арка довършителни клипове

BGN 8.00
BGN 8.30

Налично


Детайл на продукта : това е един от използваните видове, така че могат да бъдат тези, които ви трябват - трябва първо да се провери фигура, за да сте сигурни, че това е точно тези, които ви трябват, ако не разполагате с стар клип, за да се провери, а след това да не се купуват - ако направите така, както ние говорим, че не се получи погрешно.
Брой детайли : DYC500010
20 външно-предните клипове за украса на арки на колелата
Като използва по-нататък : откриване на 3 Land Rover
ИМА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ВИД НА КЛИП СЕ ИЗПОЛЗВА, ТАКА ЧЕ УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ КУПУВАТЕ ТОВА, КОЕТО ВИ ТРЯБВА !!!!!
ТЕ НЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСИЧКИ МОДЕЛИ - ТАКА ЧЕ ПЪРВО ПРОВЕРЕТЕ ВАШИТЕ СТАРИ КЛИПОВЕ, ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ТОВА СА ТЕЗИ, ОТ КОИТО СЕ НУЖДАЕТЕ, ПРЕДИ ДА КУПУВАТЕ
Доставка : поръчките обикновено се обработват и изпращат в рамките на 5 работни дни от момента на ПЛАЩАНЕ. Ние използваме EUB за обслужване на САЩ пощенска услуга Air Mail в други страни, и от време на време те решават да прекарат национална или регионална пощенска стачка. Така че, моля, имайте в предвид, че понякога може да има закъснение в доставката на Вашия продукт за вас. Политика на връщане : ние приемаме връщане само в случай, ако продуктът се оказа дефектна, в повечето случаи ние ще изпратим на пряка замяна. Ако не успеем да изпълни това обещание, ние ще ви върнем парите, след получаване на върнатия продукт. Ние Ви съветваме да се свържете с нас чрез съобщения от e Bay, ако смятате, че трябва да върне стоката. Начин на плащане : ние приемаме само Pay Pal, изисква незабавно плащане. Pay Pal - това е най-бързият и най-сигурният начин за осигуряване на защита и на двете страни от всякакъв вид измами.

Подробности

търговска марка:
HastonSportsline
Името На Модела:
HAJP168092-20
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Дължина На Продукта:
1inch
Широчина На Елемента:
1inch
Височина На Продукта:
1inch
Тегло На Продукта:
0.2kg
Вид На Материала:
Пластмаси
Тип Елемент:
Закопчалката И Стяга
Производствен Номер Детайли:
HAJP168092-20
Държава / регион на производство:
Китай
материал:
Пластмаса
EAN:
не се прилага

Избор на купувачи