100 бр. / лот) 65C KSD9700 нормално затворен термостат, температурен превключвател, NC 65 градуса по Целзий, биметаллический диск.
Новинка

100 бр. / лот) 65C KSD9700 нормално затворен термостат, температурен превключвател, NC 65 градуса по Целзий, биметаллический диск.

BGN 87.97

Налично

Термостат серия KSD9700 (автоматично връщане ).
Температурата на действие : 65+ е 5 градуса по Целзий, температура нулиране : 45+-10 градуса по Целзий.
Тип На Действие : N. C. Type ( Нормално Затворен, Свързан )
Максимално напрежение на ток : 250 V.
Максимален ток : 5А.
Лот от 100 броя.
100% Чисто Нов, Никога Не Е Бил Използван. Отговаря На Изискванията На Ro HS.
Структура и приложение :
Продукт серия KSD9700-това е нещо като термостат, който използва биметаллический диск като на чувствителен елемент за температурата. Биметаллический диск се намира в свободно състояние, както контакти затворен, когато електрически уред работи в нормално състояние. Когато температурата на околната среда се повишава до определена работна температура, контакти размыкаются, тъй като биметаллический диск е деформиран, за да скочи при нагряване, а след това веригата се изключва за контрол на температурата .След това контактите автоматично ще се затвори, за да изключите верига, когато електрически уред охлади до температура за нулиране. Този продукт широко се използва в двигателя на домакински уреди и электрооборудовании, такъв като двигател на климатика, трансформатор, нагревателни уреди и т.н.
Предпазни мерки :
1.моля, дръжте капачката плътно затварящ се с монтажна повърхност на контролирани уреда при инсталиране. Моля, избършете проводящата Силициева смазване на чувствителната повърхност, за да се гарантира ефект измерване на температурата.
2. Никога не унищожи и не деформируйте пластмасова или метална обвивка по време на инсталация, за да се избегне каквато и да било влияние върху нейното изпълнение.
3.за да се избегне влечуги и гарантиране на сигурността при употреба, не се изхвърляйте и не чупете изолирующую втулка върха при инсталиране на термостат с метална обвивка.
4.за продукти, използвани във веригата при tox не по-5 A, Моля изберете тел с повърхността на напречното сечение на меден ядро попада в границите 0.4-0.75 мм за свързване.
5. съхранявайте продукта в чист сух склад при добра вентилация и отсъствие на агресивни газове, а също и с относителна влажност по-малко от 90% и температура на околната среда под 40С.
*********************************************************************************************************************
Доставка :
1. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
2.моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Правилата на връщане :
Ако продуктът е повреден, моля, свържете се с нас в рамките на 30 дни, можете да изберете за връщане на парите или замяна на продукта.
Контакти :
Всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. поради разликата в часовите зони не можем веднага да ви отговори, но обещаваме да ви отговорим в рамките на 24 часа.

Подробности

Тип Елемент:
Ключове
Характеристики:
Нормално Е Близо
документ:
CQC
Тип На Ключа:
Температурен Прекъсвач
Гаранция:
1
Номер На Модела:
КСД9700

Избор на купувачи