Безплатна доставка quick release 34*92 мм биметаллическая директен трион balde за повечето многофункционални колебания инструменти мек метал стомана нарязани
Новинка

Безплатна доставка quick release 34*92 мм биметаллическая директен трион balde за повечето многофункционални колебания инструменти мек метал стомана нарязани

BGN 7.98

Налично


Описание На Продукта :
1pc quick release 34*92mm bimetal straight saw blade for most popular марки като Bosch Попай Black & Decker carpenter удължавам тесен нож aftersales market replacing.
Универсален интерфейс на машината, върху патентовано дупка
Материал : Bi-metal saw blade универсална за Рязане на PVC, пластмаса, дърво, стомана винт на рязане
Външна търговия последният сингъл, ограничено количество, моля свържете се с магазин преди заснемане на изображението
Качеството е абсолютно първокласно, продукти се изнасят в Европа
Приложение : за рязане на различни видове дървен материал, пластмаса, меки метали и т.н.
Свързани продукти : продукти на изображения : функция : рязане на дърво пластмаси и меки метали, (но не се препоръчва за рязане на меки метали, се препоръчва износване на зъбите на скоростта, биметаллическое нож). този комплект лезвийной триони, подходящи за bosch, tch, занаятчийска, pls вижте изображението по-долу, когато сте избрали. Може да се използва за следните трици с перфектно съвпадение : доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски услуги, такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката . Купувачът трябва да ни върнете стоката в първоначалните условия и поема разходите по доставката на стоките за връщане.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да ни върнете стоката в първоначалните условия и поема разходите по доставката на стоките за връщане.

Подробности

Външните Диаметри:
34 мм
Дебелина на:
1.2 мм
Тип зъби:
Рязане На Метал
Тип Остриета:
Ленточнопильные Платна
Брой КОМПЮТРИ:
1 бр.
Размер:
34*92mm
is_customized:
Yes
Материал На Острието:
Легированная стомана
Направи си Сам пособия:
Металообработване
Покритие:
Галиев
Номер На Модела:
VD-PTA-WYB003
Предмет:
Биметаллическое пильное платно 34*92 мм
Приложение:
за PVC, пластмаса ,дърво и меки метали

Избор на купувачи