10шт X цифров датчик за температура и влажност AM2321 може да замени SHT21, SHT10, SHT11
Новинка

10шт X цифров датчик за температура и влажност AM2321 може да замени SHT21, SHT10, SHT11

BGN 58.00
BGN 64.00

Налично


Преглед На Продукта
Цифров датчик за температура и влажност AM2321 представлява цифров сигнал, на изхода на който е калибриран комбиниран сензор за температура и влажност. Температура и влажност с помощта на специална технология за улавяне предоставят продукти с висока надеждност и отлична дългосрочна стабилност. Сензор включва капацитивен чувствителен елемент влажност и интегрирани смарт устройства за измерване на температурата, а също така е свързан с висока производителност микропроцесор. Продуктът е с отлично качество, бърза реакция, противоинтерференционную способност, висока стойност и други предимства.
AM2321 single communication bus standard I2 C два режима на комуникация. Стандартен интерфейс с една шина, която позволява бързо и лесно да се интегрират в системата. Сверхмалый размер, ниска консумация на енергия, обхват на предаване на сигнала до 20 метра, което го прави най-взискателните тип приложения и дори най-добрият избор на приложения. Връзка I2 C използвайки стандартен времето на връзката, потребителят може да се свърже директно с комуникационна шина I2 C, без допълнително окабеляване, лесен за използване. Две средства за комуникация се използват пряко за извеждане на температура компенсированной на влагата, температурата и цифрова информация, като например проверка на КРС, потребителят се нуждае от цифров изход втория изчисляване, но също така не е необходимо да температурна компенсация влажност, температура и влажност на въздуха може да бъде точна информация. Два режима на комуникация свободно да премина, потребителят може свободно да избират, лесен за използване, тя трябва да бъде широко поле. Продукти за четири заключения, лесно свързване, специални пакети може да бъде предоставена в съответствие с нуждите на потребителя.
Приложения
Климатик ОВКВ, изсушители на въздух, съоръжения за изпитване и инспекционное оборудване, потребителски стоки, автомобилната индустрия, автоматизация, регистратори на данни, метеорологични станции, битова техника, контрол на влажността, медицински услуги и други, свързани с измерване и контрол на влажността.
Основни Характеристики На Продукта
Напълно взаимозаменяемый, ниска цена, дългосрочна стабилност, относителната влажност на въздуха и измерване на температура, трансфер на сигнала на големи разстояния, цифров изход за сигнал, точно калибриране, ниска консумация на енергия, стандартен одношинный цифров интерфейс на стандартен цифров интерфейс I2 C автобус, връзката може да бъде свободата на избор.
Изтегляне на ръководства за спецификация на продукта : aosong.com/asp_bin/Products/AM2321.pdf

Подробности

Материал:
полимер
търговска марка:
ЧЖИПУ
Категория Почивен Модели:
Цифрови сензори
Основната категория:
Сензор За Влажност На Въздуха

Избор на купувачи