Скок диск код 4 бутон ключодържатели автосигнализация с автоматично пускане, стартер PKE автосигнализация автоматично идентифицира собственика
Новинка

Скок диск код 4 бутон ключодържатели автосигнализация с автоматично пускане, стартер PKE автосигнализация автоматично идентифицира собственика

BGN 202.00
BGN 252.00

Налично


Уважаеми Клиенти,
Това е интелигентна автомобилна аларма PKE remote engine start push button start password touch keyboard & automatic window close output.
Важно : цената не включва данък върху внос и ДДС, и клиентите трябва да плати за него, ако има такива. Благодарим ви за разбирането.
Основни характеристики :
Arm/disarm (заключване/отключване)
Дистанционно стартиране/изключване на двигателя
Търсене на кола/локация на автомобила
Дистанционно издаване на багажника
PKE (пасивен бесключевой вход)
ВКЛ./ИЗКЛ PKE
Изключване на звука на алармата/гласова сигнализация
Бутон старт/стоп
Режим измиване на колата
Анти-отвличане на самолет
Задействане на сигнализация при незаконно отварянето на вратата
Автоматика Централно заключване на вратите
Сензорен екран за въвеждане на парола
Disaster предефиниране
Икономия на енергия и защита от ниска консумация на акумулатора
Автоматично затваряне на прозорците (опция)
Вибрационна аларма (опция)
Метод на обучение кода
Важно : ако вашия оригиналния автомобил на дистанционното управление (дух) има чип имобилайзер, трябва да закупите допълнителен байпасный модул или не можете да използвате функцията за дистанционно стартиране. Имаме байпасный модул за продажба, и можете да го купите заедно. Можете да видите преминаване от тук :
Ако вие не искате да си купите допълнителен байпасный модул, можете да махнете чип имобилайзер от вашите оригинални брелков и го сложи около отвора за запалване, за да можете да направите своя автомобил.
Ако не сте сигурни, има ли чип в тялото дистанционното управление, моля, посъветвайте се с вашия доставчик на автомобили или на професионален служител.
Тази автосигнализация с автоматичен изход затваряне на прозорец, допълнителен модул за затваряне на прозорец е необходимо за използването на функцията за автоматично затваряне на прозорците, ако колата е без модул за затваряне на прозорците, можете да си купите модул за затваряне на прозорците при нас, имаме модул за затваряне на прозореца за 2 врати, 4 места, 5 врати, моля, ще видите прозореца по-близо тук :
2 врати :
4 врати :
5 врати :
Когато купувате продукт, ние можем да ви дадем безплатно две парчета празно ключ в подарък, защото освободете ключалката на волана, трябва да поставите копие от обръщане на ключ в ключалка. но скъпи клиенти, ние трябва да ви напомня, че ако не изберете флип-ключ и не кажете ни, кой флип-ключ ви е нужен, ние не ще ви изпратим флип-ключ, защото ние не знаем модела на вашия автомобил и не знаем какъв флип-ключ ви е нужен. така че, когато купувате, ако имате нужда от обръщане на ключ, моля, оставете ни съобщение, да ни кажете коя е флип-ключ ви е нужен, в противен случай пратката не ще има флип-ключ. Можете да изберете флип-ключ от тук : Забележка : когато изпратихме продукт на купувача, но купувача се нуждае от допълнително флип-ключ, Ние не изпращаме флип-ключ вас поотделно, купувачът трябва да заплати допълнително 5.00 долара за 2 броя празни ключ.

Подробности

Тип:
Имобилайзер Устройство Е Едностранно
Дистанционно Управление:
ДА
търговска марка:
EASYGUARD
Тип Аксесоар:
Специална Част Противоугонного Устройство
Характеристика:
Предупреждение За Сигурност
Тип Дистанционно Управление:
Без жидкокристаллического дистанционно управление
is_customized:
Yes
Честота:
433.92 Mhz
Характеристика:
Ръка / разоръжаването (заключване / отключване)
feature2:
Дистанционно стартиране/изключване на двигателя
Feature3:
PKE (пасивен бесключевой вход)
Feature4:
Бутон старт/стоп
feature5:
Автоматика Централно заключване на вратите
feature6:
Автоматично затваряне на прозорците (по избор)
feature7:
Дистанционно издаване на багажника
Модел на продукта:
ec002-t

Избор на купувачи