Безжичен датчик и детектор за счупено стъкло за домашна аларма регулируема чувствителност 315 mhz/433 Mhz
Новинка

Безжичен датчик и детектор за счупено стъкло за домашна аларма регулируема чувствителност 315 mhz/433 Mhz

BGN 35.00
BGN 38.38

Налично


Безплатна доставка безжичен детектор за разбиване на стъкло, сензор за домашна аларма регулируема чувствителност 315 mhz / 433 Mhz
Аларма регулируема чувствителност 315 mhz / 433 Mhz
Контур
Детектори за разбиване на стъкло са предназначени за откриване на функцията детектор за разбиване на стъкло. Когато нападателят счупи стъклото, опитвайки се да извърши престъпление, те могат да изпрати сигнал за тревога. Това е плод на високотехнологични цифрови технологии, именно микрофон получава звуков сигнал, който филтрира цифров микропроцесор и точен анализ, повече памет на базата данни, с разбито стъкло, а реалният сигнал (4-6 khz), в сравнение с форма на сигнала небрежност други шумове, за да се определи дали сигнал за тревога, той може точно да открият истинския глас на счупено стъкло, и други шумове (например памук) няма да доведе до фалшиви положителни резултати. Тъй като детектор представлява анализ на формата на сигнала, а не от амплитудата, а след това той може да проникне през экранирующую завесата и друго наблюдение, а също така не ще се промени на околната среда на инсталацията (като глава на домакинство, добавя завеси или мебели) и контрол на качеството на въздействието. Докато го регулируема чувствителност условията на околната среда могат да бъдат определени, за да се осигури оптимална работна точка - и в намален чувствителност срещу фалшиво положителни резултати. Детектор за наблюдение на редица помещения, нямащи нищо общо с прозорци.
* Регулируема и удароустойчив сенсатив
* Ще покрие по-голяма площ на прозорците
* Той ще се нарече с звуци с определени честоти
* Не го разочарова звук домашни любимци, ципове или други звуци извън честотен диапазон
* Мощност 12 vdc (от 7.5 в-15)
* Работа tempture : -10 до 50 градуса
* ABS пластмаса материал
* Пълен анализ на звуковия и инфразвукового спектър
* 7 цифрови честотни филтъра, очаквана печалба цифров усилвател и колебанията на честотата
* Анализ на барабани и ударни вълни
* Висока неподатливост към сигналите RFI и EMI
* Регулируема чувствителност : покрива до 9 м (30 фута) при инсталиране на високо ниво и до 4.5 м (15 фута) при инсталиране на ниско ниво
* Test Trek (459), използван за изпитване, се предлага отделно
* Преминаването на анти шпалоподбойки
* Цифрово Двойно Противопоставленное Откриване
* геометрия на сензора nterlock
1 детектори за разбиване на стъкло предупреждават за всички нужди на небьющегося стъкло на място. В допълнение към общата защита на врати, прозорци, големи площи стъклени прозорци, витрини, сергии и т.н. могат да бъдат ефективно проконтролированы.
2 трябва да бъде основната посока, в обратното инсталиране предупреждение, за да се избегне блокиране на предаването на звуков материал.
3 инсталира възможно най-близо за защита на стъкло, колкото е възможно по-далеч от на шума и намаляване на неверни положителни резултати.
4 детектор на разбиване на стъкло и ъгъл между защитени стъкла не повече от 90 градуса, за да не се намалят мощност, за откриване.

Подробности

търговска марка:
КЕРУИ
Номер На Модела:
Детектор За Счупено Стъкло
is_customized:
Yes
Функция:
Детектор За Счупено Стъкло

Избор на купувачи