DIYSECUR 7inch Мирър Монитор авто монитор водоустойчив нощно виждане CCD камера за обратно виждане на автомобила бял за камион, каравана автобус на микробуса 1V2
Новинка

DIYSECUR 7inch Мирър Монитор авто монитор водоустойчив нощно виждане CCD камера за обратно виждане на автомобила бял за камион, каравана автобус на микробуса 1V2

BGN 127.00
BGN 153.01

Налично


7-инчов TFT LCD авто огледален монитор водоустойчива камера за задно виждане CCD
Най-доброто решение за вашия автомобил обратна система от водоустойчиви IR за нощно виждане CCD камера за задно виждане-10 метра кабел видео
Висококачествен TFT LCD монитор
2-канален видеовходы
Лесна инсталация
Монитор кола огледала за обратно виждане LCD 7inch
Той действа като нормално огледало за обратно виждане, и рефлектор автоматично се появява, когато мониторът е изключен. По този начин, можете да го монтирате над вашето оригинално огледало, и той ще покаже изображение за обратно виждане; а той, свързани с камера за обратно виждане, изображението за обратно виждане ще се появи на екрана автоматично при движение на автомобил на заден ход.
След като вашият автомобил ще бъде оборудван с тази компактна и модерна система за видео на гърба, на света около вашия автомобил повече няма да ви притеснявам! 2 видеовхода също така ви позволяват да се наслаждавате на видео с DVD или други устройства.
Камера за задно виждане Si nce е свързана с кабел за захранване фенер заден ход колата си, когато завивате колата на заден ход, камера за задно виждане ще бъде разрешена. И на монитора ще се покаже видео вход, 1, сигнал, който идва от камера за задно виждане. Когато колата излиза от режим на режим на готовност, камера за обратно виждане и се изключва. Монитор превключва на вход 2 на дисплея.
Фотоапарат :
Сензор за изображения CCD показва цифрови сигнали, които да имат по-добра яснота на картината, контраст, цвят и рязкост, отколкото CMOS камера, с 18 индивидуални инфрачервени (IR) светодиоди, той показва ясни образи в условия на слаба осветеност, особено през нощта. Тази тежкотоварни CCD камера е покрита с твърд метален корпус, водоустойчив и грязеустойчива. Той може да продължи по-дълго, не е загрята, така че да може през цялото време се показва на заден вид.
Висока разделителна способност и Диагонал ъгъл 120º, хоризонтален ъгъл 90 широки ъгли на видимост, с добра водоотблъскваща функция, е приложим за различни превозни средства : автомобил, камион, АВТОБУС, автобус, решаване на проблема с лошия ефект за обратно виждане на автомобила, може да помогне за намаляване на инциденти и аварии, поддръжка на IR за нощно цветни изображения CCD с елегантен и модерен дизайн, тази камера е много популярен, е направена от висококачествен и траен материал, ние ще изпратим NTSC / PAL в съответствие с вашата страна, ако имате други изисквания, моля, оставете съобщение.
Забележка : ние ще изпратим на огледално изображение по подразбиране, ако не трябва да огледално изображение, моля, не се колебайте да се свържете с нас.
Разликата между CCD и CMOS камера :
CCD обектив дава ясно нощно виждане, дори в условия на слаба осветеност. Обектив ъгъл от 120 градуса, осигурява на задната страна на автомобили за ефективна работа на заден ход и паркиране
С помощта на този предмет вие можете лесно, бързо и безопасно да паркирате колата си.

Подробности

Тип Елемент:
Кола Монитори
Името На Модела:
огледален монитор
търговска марка:
DIYSECUR
Настаняване:
Покрив
Тегло На Продукта:
1500g
Разделителна способност:
800x480
Размер На Дисплея:
7
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Видео:
Двустранен видео вход
система:
PAL / NTSC

Избор на купувачи