BLN-1 BLN1 акумулаторна батерия за цифрови фотоапарати Olympus OM-D E-M5 II 2 E-M1 PEN E-P5 акумулаторна
Новинка

BLN-1 BLN1 акумулаторна батерия за цифрови фотоапарати Olympus OM-D E-M5 II 2 E-M1 PEN E-P5 акумулаторна

BGN 15.84

Налично

BLN-1 BLN1 акумулаторна батерия за цифрови фотоапарати Olympus OM-D E-M5 II 2 E-M1 PEN E-P5 акумулаторна
Пакетът включва : 1 X BLN-1 акумулаторна батерия; Моля, обърнете внимание, че тази батерия не може да бъде заредена оригинално зарядно устройство Olympus, моля, използвайте или всяко друго едностранно зарядно устройство.
Характеристики : премиум-литиево-йонна батерия; абсолютно никакъв ефект памет, така че можете да зареждате батерията по всяко време; конструкция на батерията с нисък импеданс; 12 месеца гаранция.
Тази батерия BLN-1 работи добре за следните модели фотоапарати Olympus :
Olympus OM-D E-M5, Olympus E-M5
Olympus OM-D E-M5 II, Olympus E-M5 II
Olympus OM-D E-M1, Olympus E-M1
Olympus PEN E-P5, Olympus E-P5
Топли бележка : за начините на доставка на (1). Обикновена поща най-икономичен, но е невъзможно да се проследи, когато тя напуска Китай. Няма отслеживающей информация в страната-дестинация, обикновено тя завършва доставка до 2-4 седмици, ако не получите колет до 35 дни, моля, свържете се с нас тогава. Ние силно препоръчваме да изберете стандартен начин за предоставяне на или с експресна доставка. Ако искате да получите един продукт, бързо, моля, любезно изберете експрес-начин на доставка(DHL / Fed Ex/UPS/TNT/EMS/E-EMS); (2). Моля, обърнете внимание, че ефективността на поща не е постоянна, а понякога тя може да завърши доставка за 2-4 седмици, но понякога тя може да се наложи 5-8 седмици. Митническо особено южноамерикански страни е много трудно, дори когато на пратката пристигат в местните страната, парцели, все още могат да се въздържате митница в продължение на няколко седмици. Ако не получавате своята стока, в рамките на 30 дни, моля, обадете се в местния пощенски клон или се свържете с нас и ние ще проверим за вас. (3). Батерията се приемат като опасни сензационни детайли, е трудно да се превозва, ние не можем да превозва поща, която сте избрали, ние ще изберем най-добрият начин за доставка за елементите на батериите в съответствие с професионален съвет от нашия спедитор; (4). Ние можем да изпратим стоката поща Холандия, поща Швеция или друг начин на доставка, ако изберете "изпращане на начин за доставка на продавача". За щепсела на адаптера за променлив ток. US mean USA type, 2 плоски pin plug; EU means European type, 2 round pin plug; UK means United Kingdom type; AU means Australia type. Като цяло, ние декларираме цената на продукта е по-малко от истинската стойност на митническа декларация при изпращане на въздушна поща, за да се избегне митнически събиране на информация за вас. И ние не вземаме никакви местни тарифи. Ако имате някакви специфични изисквания, моля свържете се с нас преди да изпратите. Удовлетворението на клиентите е много важно за нас. Вашите положителни отзиви за пет от звездите ще бъдат високо оценени. Отрицателна обратна връзка нищо не се решава и ще се отрази зле на нашия магазин, ако имате някакви въпроси, моля, просто не се колебайте да ни информира за това, ние винаги сме готови да прави неща, един милион пъти ви благодаря за отделеното внимание
Послание доставчик връща : ние правим нашето най-доброто за нашето служение на всеки клиент най-доброто, което можем.

Подробности

Акумулаторна батерия:
ДА
търговска марка:
RingTeam
Пакет:
ДА
Цвят:
Черен
Воспользуйся:
Камера
Тип:
акумулаторна батерия
Номер На Модела:
Млрд. евро-1

Избор на купувачи