1.9 mm 10000 БР мъниста от неръждаема стомана AISI 304 G25 за наредба лагер
Новинка

1.9 mm 10000 БР мъниста от неръждаема стомана AISI 304 G25 за наредба лагер

BGN 112.11

Налично


1.9 mm 10000 PCS топчета лагер от неръждаема стомана AISI 304
Състояние 100% Чисто Нов
На Склад Да
Диаметър на топчета от 1,9 мм
Материал лъжички от неръждаема стомана AISI 304
Брой 10,000 бр.
Толеранс + / -0.002 мм
Повърхността на кръгла и висока степен на покритие
Незатвердевшие аустенитные топки от неръждаема стомана G25 304, те притежават добри механични характеристики, издръжливост и устойчивост на корозия. Те са в състояние да устои на корозия такива агенти, тъй като оксидиращи течности, повечето органични химикали, хранителни продукти и стерилизующие разтвори. 304 показва слабото притегляне към магнетизму и немагнитен само при закаляване.
Областта на приложение е широко включват специални лагери, помпи, аерозолни помпи, парфюм миниатюрни помпи, смесители за млечни продукти, машини, оборудване за хранително-вкусовата промишленост, градински и домакински пръскачки, шевове, вентили медицинска употреба, селскостопански рюкзачные пръскачки.
Топки да минат на системата на свидетелство за качеството на продукта ISO9001, доклад за SGS в съответствие със стандарт Ro HS. Те са екологично чисти, нетоксични. Моля, бъдете сигурни, да се използват.
Доставка по целия свят. Вашата стока ще бъде изпратена в рамките на 24 часа след получаване на плащането. Подробности за нормално натоварени че един ден ако компенсация, получена преди 17 : 00 ч. понеделник през петък. Плащания, получени след 17 : 00 в петък, ще бъдат изпратени следващия понеделник. Ние ще изпратим подробности за всеки ден, за да се убеди, бърза доставка.
Вашето удовлетворение е и положителният резултат от въздействието означават всички ни. Моля излезте обратна връзка и 5 звезди, ако удовлетворяетесь с нашите детайли и обслуживаниями.
Ако имате някакви проблеми с нашите детайли или обслуживаниями, моля свободно пред оставят обратна връзка. Ние ще положим всички усилия, за да реши всички проблеми и да ви чудесно решение.
За по-големи поръчки на повече от 10 000 КОМПЮТЪРА, или да имате нужда от други стоманени критерии, други диаметри като нареждам от 0.3 mm ~ 60мм, моля щракване далеч сега! Ние бихме искали да вземат всички запитвания и отговори на изискванията на всеки клиент с най-високо качество, добра цена и бърза доставка!

Подробности

Номер На Модела:
1,9 мм
Материал:
неръждаема стомана aisi 304
Приложение:
Специални лагери, помпи, смесители на машини, изпарители, клапани
Сертификат:
ISO SGS RoHs
Твърдост:
HRC на 18~26
Форма:
кръгла топка

Избор на купувачи