CNC Single Axis TB6600 0.2-5A двухфазный хибридния драйвер за стъпков мотор
Новинка

CNC Single Axis TB6600 0.2-5A двухфазный хибридния драйвер за стъпков мотор

BGN 24.32

Налично

-Hy-DIV268 N-5 A единица тип двухфазного хибриден стъпков мотор с използването източник на захранване dc 12 ~ 48 V, подходящ за задвижване на двухфазного хибриден стъпков мотор динамично напрежение от 12 до 48 V ток е по-малко от 5А външен диаметър от 35 до 86 мм. Този диск използва за управление на подразделение за текущата контур с, пулсация на въртящия момент на двигателя е много малка, низкоскоростной ход изключително плавен, почти без вибрации и шум. Високоскоростен въртящ момент много по-високи, отколкото в други двуфазните устройства, с висока точност на позициониране. Широко се използва в гравировальном станке, CNC, упаковочном оборудване и други изисквания за висока резолюция на вашето устройство. Основни характеристики-за управление на среден ток, излизане с двухфазного синусоидального ток-източник на захранване dc 12 ~ 48 V вътрешната интеграция на регулатор 12 V и 5 V-оптически изолиран сигнал вход / изход-пренапрежение, ниско напрежение, претоварване работен ток и бяла защита от късо съединение-Входно напрежение dc 12 ~ 48 V - входният ток е от 1 до 5 ампера, избор на тип стъпков мотор. - Изходен ток 0,2 а ~ 5А-температурата работна температура от -10 до 45 ° c; температура на съхранение -40 ° С до 70 ° С-влажност на въздуха не кондензира , не пада-газ е забранен горими газ и токопроводящая прах-Тегло 200 грама
Доставка
Преди да направите плащане, моля, уверете се, че вашият адрес съвпада с адреса, на който искате да изпратихме стока. Руски купувачът трябва да напишете пълното си име. Купувачът Бразилия трябва да ни предостави номер на CNPJ номер CPF след получаване на пълното плащане и почистване, вашият продукт ще бъде изпратена до възможно най-скоро. Обикновено срокът за доставка е от 15-40 дни . Но Бразилия ще струва повече дни, срокът на доставка зависи от митниците и доставка на поща. Вносни мита, данъци и такси са отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Политика на връщане ние се ангажираме да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите. Ако по някаква причина сте недоволни от покупката, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем бързо решаване на проблема. Ние бихме искали да разрешим всеки проблем в приятелски начин. Ние искаме да сме сигурни, че вие сте доволни от нашите стоки. Ако по някаква причина искате да върнете продукт, моля, свържете се с нас в рамките на 14 дни от датата на доставка. Само неизползван, непокварен и оригинален продукт може да бъде квалифициран за връщане. Купувачът е отговорен за разходите за обратна доставка.
Обратна връзка за нашата цел-осигуряване на отлично качество на продуктите и приятно пазаруване. Ако сте доволни от нашите стоки и обслужване, моля, пишете ни на положителните отзиви и 5-звезден тарифа. Моля, пишете ни, преди да оставят всички на 1 или 2 за оценка, неутрална или отрицателна обратна връзка или отваряне на всеки спор.

Подробности

Номер На Модела:
TB6600 0.2-5A
Фаза:
2
Тип:
Хибриден
Ток / Фаза:
5A
документ:
CNC

Избор на купувачи