Безплатна доставка 1бр 450 W мултифункционален електрически инструменти, САМ Home improvement renovation tools, универсален дървообработващ струг.
Новинка

Безплатна доставка 1бр 450 W мултифункционален електрически инструменти, САМ Home improvement renovation tools, универсален дървообработващ струг.

BGN 121.58

Налично


Спецификации На Продукта :
1 машина PC, които ще приеме аксесоар 7pcs заедно.
Цвят на колата няма да е фиксирана, понякога червено, понякога синя. ако умът не се търгува.
Опаковка кутии цвят, силен и славен.
Модел : 9525
Мощност : 450 W изходна мощност
универсални ремонтни инструменти
свързани продукти :
Изображения На Продукта
Професионален дизайн на машината прави работата лесна и удобна
Работейки situtation за различни purpse с помощта на :
Детайли на машини
Пакет
Машина реноватора 1 КОМПЮТЪР
1 бр 30 мм Mn стомана пряко нож
1 бр треугольное песъчливо дъно
1 бр възглавница и вита гайка
1 бр инструкции за експлоатация
1 бр нож от неръждаема стомана
1 бр въглища четка
2 броя триъгълни шкурка
1 бр шестостенния ключ
1 бр цветна кутия пакет
1 бр стоманени полукръг нож Забележка : тази машина се използва предимно за рязане на ремонтни работи, се отнася главно до някои прецизионным работа. Защото тази машина завършва ряз и полировку работа вибрационным начин. Той се различава от ъглошлайф и силен режещ инструмент. Ъглошлайф и тегло режещи инструменти работят бързо въртяща се начин, така че те със сигурност имат по-висока ефективност от тази машина. Но има и някои особени обстоятелства, ъглошлайф машина и машина за рязане на мощност не могат да работят, докато тази машина може да работи правилно. Предупреждение : не эксплуатируйте тази прекомерна сила машина,в противен случай острието на нож лесно да се stucked, приводящ до като изгаряне треска съоръжения. Докато работающ машина, угождает прави с двете си ръце, с малка амплитуда reciprocating движение, така че да постигнете най-добрите резултати вырезывания.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски услуги, такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Опит за използване : висока зъбни рязане, опесъчаване дървеният материал се използва най-добре с низконарезанными остриета от неръждаема стомана (ако има пирони в дърво, най-добре е да използвате двойно метално острие, за да се предотврати разпадането на зъба), най-добре е да изрежете мек метал. ползи нож високоскоростна стомана Режа работа, следват якост да не се бърза отсече полза на машини натиска на груба сила, така че животът на острието значително ще се намали, вероятно дължимото плащане до претоварване защитата от изключване на машината.

Подробности

Приложение:
Трион За Дърво
Тегло:
1.25kg
Скорост На Празен Ход:
11000 об / мин
Размери:
30 * 25 * 15мм
Мощност:
300-499W
Максимална Дълбочина На Рязане:
15мм
Максимална Ширина На Рязане:
10мм
Номер На Модела:
VD-ES9525
Източник На Захранване:
AC
Диаметър На Острието:
35mm
Направи си Сам пособия:
Коментари
Вид Триони:
Дискова Трион
Честота:
60 Hz
is_customized:
Yes
Номинално Напрежение:
220V
Номинална Входяща Мощност:
450 W
Мултифункционална:
рязане / полиране/надлъжно Рязане на дърво/метал/камък/плочки
Двигател:
чист Купър за дългия работен swing
Цвят:
Сини
Пакет:
цветна кутия
Скорост На Празен Ход:
15000-22000Р/М
Номинално Напрежение:
220V-240V
Източник На Захранване:
Електричество

Избор на купувачи