CDK-8856 socket:безжична контакт / кръпка панел/ такса гнездо(безжична!) lzx
Новинка

CDK-8856 socket:безжична контакт / кръпка панел/ такса гнездо(безжична!) lzx

BGN 20.80

Налично


модел : cdk-8856
Номер на поставяне : 6
Приложим сценарий : безжична изход
Функция : защита от претоварване
Честота : 50 Hz
Номинален ток : 10 а.
Номинално напрежение : AC250 V
Максимална мощност : 2500 W
Размер : 32 мм. * 100 мм*190мм
пакетът включва : 1* безжична гнездо(пластмасови опаковки)
Доставка
Преди да направите плащане, моля, уверете се, че вашият адрес съвпада с адреса, на който искате да изпратихме стока. Руски купувачът трябва да напишете пълното си име. Купувачът Бразилия трябва да ни предостави номер на CNPJ номер CPF след получаване на пълното плащане и почистване, вашият продукт ще бъде изпратена до възможно най-скоро. Обикновено срокът за доставка е от 15-40 дни . Но Бразилия ще струва повече дни, срокът на доставка зависи от митниците и пощенска доставка. Вносни мита, данъци и такси са отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Политика на връщане ние се ангажираме да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите. Ако по някаква причина не сте доволни от покупката, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем с бързото решение. Ние бихме искали да разрешим всеки проблем в приятелски начин. Ние искаме да сме сигурни, че вие сте доволни от нашите стоки. Ако по някаква причина искате да върнете продукт, моля, свържете се с нас в рамките на 14 дни от датата на доставка. Само неизползван, непокварен и в първоначалното им състояние стока може да бъде определено за връщане. Купувачът е отговорен за разходите за обратна доставка.
Обратна връзка за нашата цел-осигуряване на отлично качество на продуктите и приятно пазаруване. Ако сте доволни от нашите стоки и обслужване, моля, пишете ни на положителните отзиви и 5-звезден тарифа. Моля, пишете ни, преди да оставят някакви 1 или 2 за оценка, неутрална или отрицателна обратна връзка или отваряне на всеки спор. Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми. Моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем. Благодаря ви за посещението!

Подробности

Номинално Напрежение:
250В
Номинален Ток:
10А
Номер На Модела:
CDK-8856
Приложение:
Жилищна / Общо Определяне

Избор на купувачи