Супер качествена промишлена една маслена горелка светлина етапа, нагревател фиире единствен етап дизелов, гореща машина въздушно отопление за печене на фурна
Новинка

Супер качествена промишлена една маслена горелка светлина етапа, нагревател фиире единствен етап дизелов, гореща машина въздушно отопление за печене на фурна

BGN 1579.00
BGN 1680.00

Налично


Техническото Подобрение :
Трансформатор : FIDA
Помпа : DANFOSS
Контролер : Siemens
Дюза : DANFOSS
Технически характеристики :
1. изходна мощност : 237~474 кВт
2. Гориво : Дизел
3. разход на масло : 20-45 кг
4. сила : трифазно 380 V
5. етап : един
Въведение :
Горелка гориво, горелка гориво горящата машина, автоматична използва широко в боилере, отопление на печки, фурни якета вода, мусоросжигателе, безводие, оборудване, машинното оборудване на промишлени пещи термальном, е обзавеждане на енергия.
Горенето на горелката важното представа, разумна структура, проста дейност с помощта на режим на автоматично управление и лесния за цел да се има характеристиките на опазване на околната среда, енергоспестяващ, висока ефективност.
Серия от висококачествени детайли за осигуряване на безопасна работа на горелката.
В процеса на развитие на тази серия горелки, с особено внимание върху избяга малошумные, удобни за монтаж и настройки, формата на малък размер, подходящи за всички видове боилера на пазара в момента.
Всички видове горелки в съответствие със спецификацията на по-ниския напрежение, механично модел) и спецификация за ефективността на боилера.

Подробности

Тип:
Комплекти Форми За Печене
Материал:
Метални
Характеристика:
Екологично Чист, Зареден
документ:
CE / EU,CIQ
Номер На Модела:
BT-40Y
етап:
един
мощност (kw):
237~474
разход на масла(кг / час):
20-45
силата на:
Трифазни 380V
is_customized:
Yes

Избор на купувачи