висококачествена гореща въздушна сладкиши одноступенчатая дизеловата горивна горелка, едностъпални лесен маслен бойлер, автоматична машина за изгаряне на горив?
Новинка

висококачествена гореща въздушна сладкиши одноступенчатая дизеловата горивна горелка, едностъпални лесен маслен бойлер, автоматична машина за изгаряне на горив?

BGN 572.00
BGN 608.00

Налично


Техническото Подобрение :
Трансформатор : FIDA
Помпа : DANFOSS
Контролер : Siemens
Дюза : DANFOSS
Технически характеристики :
1. изходна мощност : 89~172 кВт
2. Гориво : Дизел
3. Маслото се консумира : 7.5~14.5 кг
4. мощност : 220 V
5. етап : един
Въведение :
Горелка гориво, горелка гориво горящата машина, автоматична използва широко в боилере, отопление на печки, фурни якета вода, мусоросжигателе, безводие, оборудване, машинното оборудване на промишлени пещи термальном, е обзавеждане на енергия.
Горенето на горелката важното представа, разумна структура, проста дейност с помощта на режим на автоматично управление и лесния за цел да се има характеристиките на опазване на околната среда, енергоспестяващ, висока ефективност.
Серия от висококачествени детайли за осигуряване на безопасна работа на горелката.
В процеса на развитие на тази серия горелки, с особено внимание върху избяга малошумные, удобни за монтаж и настройки, формата на малък размер, подходящи за всички видове боилера на пазара в момента.
Всички видове горелки в съответствие със спецификацията на по-ниския напрежение, механично модел) и спецификация за ефективността на боилера.
Другата плащане : Paypal / Western union / TT

Подробности

Тип:
Комплекти Форми За Печене
Материал:
Метални
Характеристика:
Екологично Чист, Зареден
документ:
CE / EU,CIQ
Номер На Модела:
БТ-14ТА
етап:
един
мощност (kw):
89~172
разход на масла(кг / час):
7.5~14.5
is_customized:
Yes

Избор на купувачи