RealTS TAMIYA МОДЕЛ 1/35 SCALE military models # 35321 German Неща Car Simca 5 plastic model kit
Новинка

RealTS TAMIYA МОДЕЛ 1/35 SCALE military models 35321 German Неща Car Simca 5 plastic model kit

BGN 30.40

Налично

Real TS TAMIYA МОДЕЛ 1/35 SCALE military models # 35321 German Неща Car Simca 5 plastic model kit
скъпи приятели,
Благодаря, че посети нашия магазин! Що се отнася до доставка и плащане, ние трябва да се изясни, както е показано по-долу. Моля, прочетете я преди да купите :
1. за спедиция в Бразилия сме обещали дата на доставка в рамките на 90 дни въздушна поща стълб на кит или специална линия YW, ако вашата поръчка не ще бъдат доставени в рамките на 90 дни, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
2. за изпращане в Русия и Беларус ние ви предлагаме да изберете Posti Finland с по-ниска цена за доставка и бърза доставка, ние сме обещали в продължение на 40 дни от дата на доставка Posti Finland, ако не сте получили вашата поръчка в рамките на 40 дни posti finland, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
3.за изпращане на въздушна поща стълб кит в други страни (с изключение на Бразилия), ние сме обещали в рамките на 60 дни от дата на доставка, ако вашата поръчка не ще бъдат доставени в рамките на 60 дни, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
4.за свободно деталя перевозкы на пратката към руския език, Беларус, искаме да posti Финландия. Безплатна доставка в Бразилия, ние ще ви изпратим по специална линия YW, безплатна доставка в Америка, ние ще ви изпратим по електронна поща, в други държави, ние ще ви изпратим въздушна поща стълб на кит.
5.Ако получавате стоката в лошо здравословно състояние, моля свържете се с нас на първо място, ние ще ви дадем най-доброто решение, което можем.
6.ние също приемаме плащане с paypal, Ако имате нужда, моля, свържете се с нас и ние ще ви информираме за нашата сметка в paypal след това.
7. Ако сте доволни от нашите услуги и продукти, моля , любезно дайте ни обратна връзка, 5 звезди, е вашата подкрепа доброта означава много за нас!
Благодаря за вашето внимание и се надявам, че вас ще бъде отличен опит за пазаруване в нашия магазин!

Подробности

търговска марка:
Недвижими имоти
Пол:
Унисекс
Номер На Модела:
35321
Тип:
Кола
Мащаб:
1
Тема:
Превозно средство
Превозно средство:
Автомобили
Възрастова Група:
> 14 години
Материал:
Пластмаса
Предупреждение:
14+

Избор на купувачи