Безплатна доставка Рационално WTB5 0.005 мм 300 мм линейна скала 5V TTL линеен преобразувател за смилане на струг с ЦПУ
Новинка

Безплатна доставка Рационално WTB5 0.005 мм 300 мм линейна скала 5V TTL линеен преобразувател за смилане на струг с ЦПУ

BGN 173.00
BGN 182.40

Налично


Безплатна доставка Рационално WTB5 0.005 mm 300mm линеен мащаб 5 V TTL линеен преобразувател за смилане на струг с ЦПУ бележки към закупуване на 1. Тази поръчка е предназначена за Рационално WTB5 300mm с резолюция 5 V / TTL / 0.005 mm (5um/ 5micro) и конектор DB9; 2. ние доставяме рационална скалата на разрешение 0.001 мм, моля, обърнете се към Рационално WTB1 в нашия магазин; 3. ние можем да направим скала до 24 V, EIA-422-A и други различни спецификации, за повече информация, моля, свържете се с нас; 4. съдържанието на поръчката : 1 бр. *wtb5 300mm линейна скала, 1 бр. *алуминиево покритие, свързване на бор, 1 чанта * винтове
Когато правите резервация поръчка, plase избира метод перевозкы на пратката и плаща за поръчката, включително такса перевозкы на пратката (с изключение на свободна перевозкы на пратката). Ние ще ви изпратим подробности за срока на доставката, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне такса за отказанные доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалните условия. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Ние предлагаме the1-месечна безплатна замяна. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност,купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.

Подробности

Номер На Модела:
ВТБ5
Напречното сечение на:
29мм*41мм
На разположение на измерване на дължина:
300мм
Разделителна способност:
5um/0.005 mm/5 микрона
Изходен Сигнал:
TTL
приведитесь в действие на температурата:
0-40℃
Входно Напрежение:
5V
Съдържанието на поръчката:
скала, алуминиево покритие, свързване на борда, винтове
Гаранция:
2 години
Място на произход на стоките:
Тайван

Избор на купувачи