Безплатна доставка Sino KA600 1600mm 5 um сензор линеен изход TTL SINO KA-600 1600mm цифрово отчитане цифров линейна скала
Новинка

Безплатна доставка Sino KA600 1600mm 5 um сензор линеен изход TTL SINO KA-600 1600mm цифрово отчитане цифров линейна скала

BGN 681.60

Налично


Безплатна доставка Sino KA600 1600 mm 5 mm сензор за линейно TTL изход SINO KA-600 1600 мм цифров броене цифров линеен мащаб покупка Бележки 1. Тази поръчка за Sino KA-600 1600 мм с 5 V / TTL / 0.005 мм (5 M/ 5micro) разрешение & конектор DB9; 2. ние доставяме разрешение 0.001 mm, всеки 0.001 mm(1) скалата трябва да се събират допълнителни 20$, за допълнителна моля, свържете се с нас преди да поръчате; 3. ние можем да направим мащаб до 24 V, EIA-422-A и; 4. съдържанието на поръчката : 1 бр. * Sina цена-600 1600мм линеен мащаб
Когато направите поръчка, plase избира начин на доставка и плаща за поръчката, включително на стойността на доставката (с изключение безплатна доставка). Ние ще ви изпратим подробности за срока на доставката, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне такса за отказанные доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалните условия. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност,купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете коментар и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Подробности

Номер На Модела:
KA600
Тип:
Оптичната скала
Дължина Measrus (мм):
1600мм
Напречното сечение на (мм):
30 х 43 см
Точност:
+/- 3, 5, 10 (20 градус, 680 F 1000 мм)
Отправна Точка:
един блок на 50мм
Макс измерената скорост:
60 метра/мин
Ниво На Защита:
IP55
Резолюция (микрона):
5
Гаранция:
3 години

Избор на купувачи