Безплатна доставка Рационално WTB1 линеен сензор 0.001 мм / 1um 900 мм 5V TTL 0.001 mm Мощност линейна за Скучни мелница
Новинка

Безплатна доставка Рационално WTB1 линеен сензор 0.001 мм / 1um 900 мм 5V TTL 0.001 mm Мощност линейна за Скучни мелница

BGN 228.00
BGN 240.00

Налично


Безплатна доставка Рационално WTB1 линеен сензор 0.001 mm / 1um 900mm 5 V TTL 0.001 mm power for linear досадно mill бележки към закупуване на 1. Тази поръчка е предназначена за Рационално WTB1 900mm с резолюция 5 V / TTL / 0.001 mm (1um/ 1micron) и конектор DB9; 2. ние можем да направим скала до 24 V, EIA-422-A и други различни спецификации, за повече информация, моля, свържете се с нас; 3. съдържанието на поръчката : 1 бр * линейна скала WTB1 900mm, 1 бр. *алуминиево покритие, свързване на борд, 1 чанта * винтове
Когато правите резервация поръчка, plase избира метод перевозкы на пратката и плаща за поръчката, включително такса перевозкы на пратката (с изключение на свободна перевозкы на пратката). Ние ще ви изпратим подробности за срока на доставката, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне такса за отказанные доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалните условия. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Ние предлагаме the1-месечна безплатна замяна. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност,купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.

Подробности

Номер На Модела:
ВТБ1
Напречното сечение на:
29мм*41мм
На разположение на измерване на дължина:
900мм
Разделителна способност:
1УМ/0.001 mm / 1 микрон
Изходен Сигнал:
TTL
приведитесь в действие на температурата:
0-40℃
Входно Напрежение:
5V
Съдържанието на поръчката:
скала, алуминиево покритие, свързване на борда, винтове
Гаранция:
2 години
Място на произход на стоките:
Тайван

Избор на купувачи