сребърно покритие на Едро Baby Blue Crystal Drum Big Hole Губим Spacer европейските мъниста подходящи за гривната Шарма
Новинка

сребърно покритие на Едро Baby Blue Crystal Drum Big Hole Губим Spacer европейските мъниста подходящи за гривната Шарма

BGN 43.76

Налично

Скъпи приятели, добре дошли в нашия магазин, целта на нашата компания е : "на базата на целостта, качествена победа" с отлично качество и на разумна цена да спечели доверието на широките народни маси на клиенти, приемане на нови и стари клиенти
* всички продукти на компанията са независими търговия, в основата на поръчка, 100% реални снимки, тъй като на дисплея се различава ще има разлика в цвета, моля, в природата преобладават.
* смогите да бъде мил към плановете за изграждане, смогите и според вашите изисквания за промяна на конструкцията на промени, конкретно обсъждане.
* имате физически модел, нашата фабрика гарантира ефект да бъде правено по същия начин като пробата.
* само снимки, ние гарантираме само ефект и ефекта е почти същия, както е показано на снимката.
* може да промени цвета на покритие, в съответствие с изискванията на клиента, материала на продукта, изисквания за опаковка, изискванията за зареждане и други области на целия процес.
Нашата цитат според материала на продукта,номер на продукта, детайлите на изискванията за работа, различни качеството на различна цена.
Вашето удовлетворение е 100% нашата гаранция. Ако имаш проект и са доволни от нашия продукт или услуга, моля, отделете време, за да ни оставят положителен отзив с най-подробно оценени на продажбите (DSR) 5, което означава много в нашите бъдещи ангажименти , вашето признание-това е нашата мотивация в развитието на нашия бизнес, за да ви служи най-добре, и да продължи да предоставя висококачествени продукти на ниски цени. Ако не сте доволни от стоки или услуги и намерение да ни неутрален/негативен отзив, моля, пишете ни незабавно, в? Ние ще направим всичко възможно, за да решим вашия проблем в най-кратки срокове.

Подробности

Глоба или мода:
Модни модели
Тип Елемент:
Мъниста
is_customized:
Yes
Материал:
Планински кристал
Диаметъра На Продукта:
13*11mm
Форма На Продукта:
Кръгла-блестяща форма
Размерът на отвора:
7мм

Избор на купувачи