Проникващ блок проникването на магията магически играчки фокуси магически подпори 2 бр. на всяка страна
Новинка

Проникващ блок проникването на магията магически играчки фокуси магически подпори 2 бр. на всяка страна

BGN 11.00
BGN 12.61

Налично


Разход на поръчка е на разположение, моля свържете се с нас.
trademanager : кн 1510648983
Описание проникващ блок / проникването на магията / вълшебни играчки / трикове / магически подпори/както се вижда по телевизията/ 2 бр. / лот-Безплатна доставка CPAM
Резултати от дейността :
Проникващ блок-това е смешно магическа играчка и костюм за начинаещи.
Блок ще проникне в купа странен начин.
Той е с добро качество и разумна цена.
Добре е за забавление.
След като си купите магически подпори от тук, аз ще ви изпратя продукти за обучение по електронната поща, ако имате нужда от него!!!
1 изпращане на свободна превоз на товари чрез въздушна поща стълб кит, ако теглото на опаковката за повече от 2kg или размер на опаковката повече от 90 CM,то ние ще използвате UPS и т.н. или превозва пакети с 2 или повече пакети, с въздушна поща.
Инструкция 2 : размери и тегло отбелязахме в детайли на пакета не са валидни тегло и размер на стоките, ако ви трябва да знаете валиден тегло и размер, тогава как точно трябва да се свържете ние.
3 време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) отдалечена страна - това е около 2-8 седмици
4 Ако купувачът иска да използва по-бърз начин на доставка, например EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за доставка. Ние можем да се регулира цена на доставка за вас.
5 инструкции : времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.
Сервизно обслужване :
Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането. Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини :
1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.
2 изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.
3 програмата за обработка на качеството на продукцията :
1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.
2) Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт.
Коментари :
1 ние сме зависими от нашата удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех. Затова вашите коментари са изключително важни за нас.
2 Ако сте доволни от нашите продукти, моля, пишете ни на положителна оценка.

Подробности

Предупреждение:
само за магия живея
Цвят:
Черен, Жълт
Пол:
Унисекс
Възрастова Група:
12-15 Години, Възрастни
търговска марка:
Крал Магия
Приложени Ли Инструкции:
ДА
Материал:
Дърво
Характеристики:
Да Избледнява, Да Учат, Да Бъде Лесно Да Се Направи, За Начинаещи, Професионалисти,Жонгльори, На Улица
Формуляр За Участие:
Магията на едър план
Размер:
One Size
Номер На Модела:
G0786
Тип:
блок

Избор на купувачи