Търговия на едро с най-високо качество на най-добрите thumbstalls thumb съвет L M S 3 размер фокуси магически подпори 10 бр. на всеки лот
Новинка

Търговия на едро с най-високо качество на най-добрите thumbstalls thumb съвет L M S 3 размер фокуси магически подпори 10 бр. на всеки лот

BGN 14.00
BGN 16.00

Налично


Разход на поръчка е на разположение, моля свържете се с нас.
trademanager : кн 1510648983
Описание
Магическа поставка за пръстите
Основни Конкурентни Предимства :
Страната на произход, опаковка, цена, характеристики на продукта, оперативните характеристики на продукта, обслужване, одобрение на качеството.
Основни технически характеристики :
материал : гума
Описание : Когато готви, тя има невероятен ефект.
добро качество и конкурентна цена.
Независимо от това, дали сте професионален фокусником или фокусником-любител, докато искате да играете в магията, това е вашият най-необходим реквизит!
Това шоу бяла хартия се променят пари, изчезнали шалове и друга магия, за разнообразие сценична магия и магия в близък план. Един от най-важните продукти за магьосник. Нашата доставка на палеца на ръката определя точността на възпроизвеждане на цветовете, точно като истински пръсти, с умерена твърдост, както в избора на подобни продукти.
Техните уникални характеристики : те са като копия на човешкия пръст. Полу-гъвкав, лесен за това да навреди изработени материали.
Може лесно да се справя с пръст, потопен в гореща вода, се регулира, за да се приспособят към размера на пръста си, комплекти пръстите меки след накисване, можете произволно да променят формата си, а след това потопени в студена вода в него така, че той затвердевал стереотипи.
След като си купите магически подпори от тук, аз ще ви изпратя продукти за обучение по електронната поща, ако имате нужда от него!!!
1 изпращане на свободна превоз на товари чрез въздушна поща стълб кит, ако теглото на опаковката за повече от 2kg или размер на опаковката повече от 90 CM,то ние ще използвате UPS и т.н. или превозва пакети с 2 или повече пакети, с въздушна поща.
2 инструкция : размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас.
3 време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) отдалечена страна - това е около 2-8 седмици
4 Ако купувачът иска да използва по-бърз начин на доставка, например EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за доставка. Ние можем да се регулира цена на доставка за вас.
5 инструкции : времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.
Сервизно обслужване :
Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането. Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини :
1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.

Подробности

Предупреждение:
само за магия живея
Цвят:
Жълт
Пол:
Унисекс
Възрастова Група:
8-11 Години, 12-15 Години, Възрастни
търговска марка:
Крал Магия
Приложени Ли Инструкции:
No
Материал:
Дъвка
Характеристики:
Учете Се Лесно Да Се Направи, Амбициозен, Професионалист, Магьосници, На Улица
Формуляр За Участие:
Магията на едър план
Номер На Модела:
G0304
Тип:
Палец
Размер:
S, M, L

Избор на купувачи