Flying Dice Party Magic Магически Super Fly Dice Conjuring Игра Flying color magic props 10 бр. на всеки лот
Новинка

Flying Dice Party Magic Магически Super Fly Dice Conjuring Игра Flying color magic props 10 бр. на всеки лот

BGN 47.00
BGN 52.61

Налично


Разход на поръчка е на разположение, моля свържете се с нас.
trademanager : кн 1510648983
Описание Flying Dice, Party Magic Магически Super Fly Dice Conjuring Game, Летящи color magic props, Безплатна доставка за CPAM 10 бр. на всеки лот
Резултати от дейността :
Кой каза, че не можеш да се върне у дома?
Тези костите си отиват и се връщат (макар и магически) толкова често, колкото им се иска! Вашите приятели ще изумленно да гледате като на кубчета един след друг се връщат в чинии. Изглежда, твоите магически способности са достатъчно силни дори, за да твърди безжизнени предмети се движат от едно място на друго, без чужда помощ. Впечатляващ трик, който отваря очите си; направете я част от своето колдовского Арсенал още днес.
След като си купите магически подпори от тук, аз ще ви изпратя продукти за обучение по електронната поща, ако имате нужда от него!!!
1 изпращане на свободна превоз на товари чрез въздушна поща стълб кит, ако теглото на опаковката за повече от 2kg или размер на опаковката повече от 90 CM,то ние ще използвате UPS и т.н. или превозва пакети с 2 или повече пакети, с въздушна поща.
2 инструкция : размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас.
3 време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) отдалечена страна - това е около 2-8 седмици
4 Ако купувачът иска да използва по-бърз начин на доставка, например EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за доставка. Ние можем да се регулира цена на доставка за вас.
5 инструкции : времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.
Сервизно обслужване :
Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането. Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини :
1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.
2 изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.
3 програмата за обработка на качеството на продукцията :
1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.
2) Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт.

Подробности

Предупреждение:
само за магия живея
Цвят:
многоцветен
Пол:
Унисекс
Възрастова Група:
12-15 Години, Възрастни
търговска марка:
Крал Магия
Приложени Ли Инструкции:
No
Материал:
Пластмаса
Характеристики:
Учете Се Лесно Да Се Направи, Амбициозен, Професионалист, Магьосници, На Улица
Формуляр За Участие:
Магията на едър план
Пластмасов Вид:
КОРЕМНА ПРЕСА
Размер:
One Size
Номер На Модела:
G0620
Тип:
Кутия За Кубчета

Избор на купувачи