Кристален карта натиснете Кристален карта сплющить възстановяване на деформация фокуси магически комплекти магически подпори
Новинка

Кристален карта натиснете Кристален карта сплющить възстановяване на деформация фокуси магически комплекти магически подпори

BGN 19.00
BGN 20.61

Налично


Разход на поръчка е на разположение, моля свържете се с нас.
trademanager : кн 1510648983
Описание
Кристален преса за карти / възстановяване на деформации/добра опаковка/трикове/магически комплекти/магически подпори
Резултати от дейността : кристален преса за карти, изработени от материали на панела, може да се използва карта плоски и еластични. Това също може да удължи живота на вашите карти. Това е добре и не експанзивно, като полезен инструмент. Всеки card работник трябва да получи поне една от своите картички.
След като си купите магически подпори от тук, аз ще ви изпратя продукти за обучение по електронната поща, ако имате нужда от него!!!
1 изпращане на свободна превоз на товари чрез въздушна поща стълб кит, ако теглото на опаковката за повече от 2kg или размер на опаковката повече от 90 CM,то ние ще използвате UPS и т.н. или превозва пакети с 2 или повече пакети, с въздушна поща.
2 инструкция : размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас.
3 време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) отдалечена страна - това е около 2-8 седмици
4 Ако купувачът иска да използва по-бърз начин на доставка, например EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за доставка. Ние можем да се регулира цена на доставка за вас.
5 инструкции : времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.
Сервизно обслужване :
Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането. Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини :
1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.
2 изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.
3 програмата за обработка на качеството на продукцията :
1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.
2) Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт.
Коментари :
1 ние сме зависими от нашата удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех.

Подробности

Предупреждение:
само за магия живея
Цвят:
Почистване
Пол:
Унисекс
Възрастова Група:
12-15 Години, Възрастни
търговска марка:
Крал Магия
Приложени Ли Инструкции:
No
Характеристики:
Лесно Да Се Направи, Начинаещ Професионалист,Магьосници
Формуляр За Участие:
Сценична Магия
Размер:
One Size
Номер На Модела:
G0749
Тип:
карта
Материал:
Crystal

Избор на купувачи