Търговия на едро с Psy key key bender reused key Ив Doumergue product фокуси magic props magic toys
Новинка

Търговия на едро с Psy key key bender reused key Ив Doumergue product фокуси magic props magic toys

BGN 40.00
BGN 44.13

Налично


Разход на поръчка е на разположение, моля свържете се с нас.
trademanager : кн 1510648983
Описание
Търговия на едро с Psy key/key bender/reused key/Ив Doumergue product/ magic tricks/magic sets/magic props/magic toys/as seen on tv
Резултати от дейността :
Psy Key - това е нов етап в магията на огъване на метала.
Ти си одолжишь няколко клавиша. Един от тях се избира един зрител. Мистериозен начин, в невъзможни условия, тя се огъват се в ръцете му. Веднъж клекнал, той не може да се огъват гърба му. След това можете да го вземете само с върховете на пръстите си : ключът се възстановява в пълен предвид! Веднага се върнете на собственика му.
Psy ключ изглежда и се чувства като стандартен ключ, но всъщност е много специален. След като сте дотронетесь до него, топлината на тялото си да го накара завой. Вие или можете тайно да го добавите към купчина назаем ключове, или да се замени много често ключът подобен тип.
След като си купите магически подпори от тук, аз ще ви изпратя продукти за обучение по електронната поща, ако имате нужда от него!!!
1 изпращане на свободна превоз на товари чрез въздушна поща стълб кит, ако теглото на опаковката за повече от 2kg или размер на опаковката повече от 90 CM,то ние ще използвате UPS и т.н. или превозва пакети с 2 или повече пакети, с въздушна поща.
2 инструкция : размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас.
3 време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) отдалечена страна - това е около 2-8 седмици
4 Ако купувачът иска да използва по-бърз начин на доставка, например EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за доставка. Ние можем да се регулира цена на доставка за вас.
5 инструкции : времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.
Сервизно обслужване :
Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането. Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини :
1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.
2 изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.
3 програмата за обработка на качеството на продукцията :
1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.
2) Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт.

Подробности

Предупреждение:
само за магия живея
Цвят:
Сребро
Пол:
Унисекс
Възрастова Група:
8-11 Години, 12-15 Години, Възрастни
търговска марка:
Крал Магия
Приложени Ли Инструкции:
No
Материал:
Метални
Характеристики:
Учете Се Лесно Да Се Направи, Амбициозен, Професионалист, Магьосници, На Улица
Формуляр За Участие:
Магията на едър план
Размер:
One Size
Номер На Модела:
G0095
Тип:
Клавиш

Избор на купувачи