Магьосници на изгряващата магическа пръчка Магьосник Скокове магическа пръчка лесна употреба чудесни за начинаещи магически подпори 10 бр. на всеки лот
Новинка

Магьосници на изгряващата магическа пръчка Магьосник Скокове магическа пръчка лесна употреба чудесни за начинаещи магически подпори 10 бр. на всеки лот

BGN 17.00
BGN 19.01

Налично


Разход на поръчка е на разположение, моля свържете се с нас.
trademanager : кн 1510648983
Описание
Магьосници На Изгряващата Магическа Пръчка Магьосник / Скокове-Магическа Пръчка! ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА!! Перфектен за начинаещи / магически подпори / Безплатна доставка на 10 бр. на всеки лот
Резултати от дейността :
Дръжте пръчка между пръстите си, в ума, тя ще се хвърли предизвикателство към гравитацията и да се изкачи и скочи в екипа.. всичко самостоятелно.
Тази пръчка с дължина 25 см и може да се използва като обикновена магическа пръчка. ;)
Невероятна цена и задължително условие за всеки магьосник
След като си купите магически подпори от тук, аз ще ви изпратя продукти за обучение по електронната поща, ако имате нужда от него!!!
1 изпращане на свободна превоз на товари чрез въздушна поща стълб кит, ако теглото на опаковката за повече от 2kg или размер на опаковката повече от 90 CM,то ние ще използвате UPS и т.н. или превозва пакети с 2 или повече пакети, с въздушна поща.
2 инструкция : размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас.
3 време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) отдалечена страна - това е около 2-8 седмици
4 Ако купувачът иска да използва по-бърз начин на доставка, например EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за доставка. Ние можем да се регулира цена на доставка за вас.
5 инструкции : времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.
Сервизно обслужване :
Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането. Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини :
1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.
2 изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.
3 програмата за обработка на качеството на продукцията :
1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.
2) Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт.
Коментари :
1 ние сме зависими от нашата удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех.

Подробности

Предупреждение:
само за магия живея
Цвят:
Черен
Пол:
Унисекс
Възрастова Група:
8-11 Години, 12-15 Години, Възрастни
търговска марка:
Крал Магия
Приложени Ли Инструкции:
No
Материал:
Пластмаса
Характеристики:
Възходящ Ред, Да Се Учи, Лесно Да Се Направи, Е За Начинаещи, Професионален, Жонгльори, На Улица
Формуляр За Участие:
Магията на едър план
Пластмасов Вид:
КОРЕМНА ПРЕСА
Размер:
One Size
Номер На Модела:
G0027
Тип:
Да се придържаме към

Избор на купувачи