Японското Аниме Fate Stay Night Плюшени Играчки, Плюшен Лъв Сидячая Версия
Новинка

Японското Аниме Fate Stay Night Плюшени Играчки, Плюшен Лъв Сидячая Версия

BGN 30.40

Налично


Скъпа Моя Клиент,
Моля, обърнете внимание на това :
Всички неща в нашия магазин, ако те идват с размери, моля, оставете това, което може да бъде разликата от 2 до 5 см от различни измервания. Ние ще оценим Ви за разбирането. Моля, нека не ни отрицателна обратна връзка или открит дебат поради разлика в това.
И, моля, приемете, че ще има някаква разлика в цвят, поради друг начин за фотографиране. Моля, нека не ни отрицателната обратна връзка, когато разликата е ясна.
Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да подобри всеки продукт в нашия магазин. Но ако това се случи, че материалът не е на склад, поради промяна на материалните запаси, моля, ние ще бъдем благодарни за вашето разбиране по този въпрос.
Моля, обърнете внимание на размера и, моля, не се очаква по-голям размер, отколкото реален материал. Моля, купувайте, след като знаете размер и са съгласни с размера, и не позволявайте на отрицателна обратна връзка ни, когато се очаква по-размери.
За Продукта
Всички наши продукти са същите, като на снимките. (Моля, имайте предвид, че при фотографиране ще бъде една малка разлика се дължи на светлината.) Това, което виждате, е това, което получаваш. Ако много те е грижа за подробности, моля, вижте нашите подробни снимки възможно най-добре. Ние се опитваме с всички сили да ви предложим изчерпателни снимки на нашия продукт.
За Адреса На Доставка
Моля, уверете се, че на адреса, който сте посочили при поставяне на поръчки в .com това е правилно. Ние ще ви изпратим стоката на адреса, се изучава цялата съвкупност на .com. Ако се случи така, че искате да смените адреса, моля, пишете ни на .com забележка към поръчка.
За Начините На Плащане
Ние приемаме Alipay Набирателни, Western Union, T/T(банков превод) и Money Gram. Можете да изберете някоя от тези начини на плащане и да поиска от нас да ви изпратим на плащането.
За Пакет
Всички наши продукти ще бъдат проверявани, преди да изпратите и добре опаковани в случай, че те да бъдат повредени при изпращането.
Методи за доставка и дни за доставка
След получаване на вашата поръчка, ние ще организираме и изпращането в рамките на 3 дни. Ако искате да изпратихме въздушна поща зидани Стълба, която е безплатна, това ще отнеме повече време, за да пристигнат. Това е приблизително от 15 до 30 дни. (Внимание : купувачите на Турция и Бразилия, моля, не се избират този метод, тъй като той не може да пристигне в Турция и Бразилия.) Ако искате да получите продукт по-бързо, можете да изберете DHL или EMS. Вземете САЩ като пример, това ще отнеме от 5 до 7 дни, за да пристигнат EMS и от 3 до 5 дни DHL. Ако искате да следите своята поръчка, можете да отидете до детайлите на поръчката или да ни пишете по електронна поща за проверка. След като ние изпращаме пратката транспортна фирма контролира, когато пратката ще бъде изпратена. Така че, моля, изчакайте пристигането на пратката. Ако това ще отнеме повече време от очакваното, моля, уведомете ни и ние ще проверим и поторопим судоходную компания.

Подробности

Характеристики:
Пълнени И Плюшени, Меки
Тип Елемент:
Животни
Предупреждение:
Да Не се избелва
Пол:
Унисекс
търговска марка:
comealot
Възрастова Група:
2-4 години
Тип:
Плюшен / Нано Кукла
Попълване на:
ПП памук
Материал:
Плюш
Животни:
Лъв
Тема:
Телевизионен и киногерой
Размери:
30СМ
Размер:
30-50cm

Избор на купувачи