Безплатна доставка 67 мм заден венчелистче цвете сенник за обектив обектив за Sony Alpha A55 а a65 A77 магистрала a57 A37 A99
Новинка

Безплатна доставка 67 мм заден венчелистче цвете сенник за обектив обектив за Sony Alpha A55 а a65 A77 магистрала a57 A37 A99

BGN 6.00
BGN 7.30

Налично


Безплатна доставка 67 мм заден венчелистче цвете сенник за обектив обектив за Sony Alpha A55 а a65 A77 магистрала a57 A37 A99
Моля, потвърдете филтър с размер на обектива, преди да поръчате. Размер на резба на обектива на вашата камера ще бъде отбелязана някъде на корпуса на обектива или на вътрешната страна на съществуващата капак на обектива на камерата. Този номер често се предшества от символа Ø (диаметър). Например : Ø67 = 67 мм размер на резба на обектива.
Нова Професионална Реверсивная Лепестковая Сенник За Обектив Обектив.
Най-накрая, 67-мм качулка, която може да се държи в килията си. Просто прикрутите основа сенник за обектив за вашия 67-миллиметровому обектива. След това закрепете корпус сенник за обектив на обектива с лицевата страна навън, когато искате да използвате бленду, или на лицевата страна навътре, когато искате да запазите бленду.
Лесен за използване винт се закрепва с винтове директно към обектива или филтъра.
Сенници - това е един от най-важните аксесоари, които можете да закупите за подобряване на качеството на вашите снимки и те обикновено най-много са пропуснати от ума за начинаещи фотографи и любители. Добавяне на сенници може да помогне за предотвратяване на тези кръгове на светлината, които могат да съпътстват изображения, където е силен източник на светлина се намира непосредствено извън рамката.
Професионален дизайн на формата на лале (известен също като форма на "цвете" или "листенце") осигурява по-голяма гъвкавост. Идеален за стандартни или варио-обективи.
Сенници и имат допълнително предимство-те могат да осигурят допълнителна защита на вашия обектив от случайни удари или драскотини.
Трайно и лесно чувство. Специално проектиран за гъста и здрава кацане.
Пакетът Включва
1 X сенник за обектив обектив
Плащане
Можете да платите вашата поръчка чрез Money bookers, Visa, Master Card, банков превод, както и с помощта на избраните от вас дебитни карти.
КУПУВАЙТЕ ПОВЕЧЕ, СПЕСТЕТЕ ПОВЕЧЕ. Колкото повече купувате, толкова по-ниска е цената, която ще получите.
Купувачите трябва да плащат за стоки в рамките на 5 дни. Ако имате проблеми с плащане, моля, свържете се с нас или .com за помощта.
Доставка
Ние с удоволствие приемаме поръчки от Европа, Северна Америка, Австралия и други страни, могат да се прилагат определени ограничения на страните.
Пратката ще бъде изпратена Ви на препоръчана въздушна поща, която обикновено е 12 или 25 работни дни (почивните дни не са включени в комплекта), за да доставят на ръцете си.
Моля, позволете до 48 часа за подготовка за изпращане, въпреки че обикновено стоката се изпраща в рамките на 72 часа след потвърждаване на плащане.
Ние предлагаме отгрузочный робот на купувача, който е поръчал на повече от една стока от един път с един сайт, за да спестите част от пощенските разходи.
Ние не носим отговорност за загуба на стоката поради неправилно или недоставленного адрес.
Ние винаги се опитваме да направим всичко възможно, за да законно да намали вашите вносни мита (или GST, или V.

Подробности

търговска марка:
икача
Съвместим Марка:
Sony, Minolta
Пакет:
No
Номер На Модела:
67 мм сенник за обектив обектив
да се прилага:
За sony
Калибър:
67 мм сенник за обектив обектив

Избор на купувачи