Тактическо планина поглед диаметър на пръстен 30 мм подходящ за железопътен 20 мм HS24-0118
Новинка

Тактическо планина поглед диаметър на пръстен 30 мм подходящ за железопътен 20 мм HS24-0118

BGN 6.00
BGN 7.39

Налично


Тактическо планина поглед диаметър на пръстен 30 мм подходящ за железопътен 20 мм HS24-0118
диаметър на пръстена за закрепване поглед : 30 мм подходящ за железопътен 20 мм-ширина : 30 мм дължина : 100 мм
Ако искате да закупите повече тактически предмети, можете да кликнете върху нижеприведенный списък :
ДОСТАВКА
· Поради правилата на доставка : всички литиеви батерии ще бъдат изтрити, преди да изпратите.
* Стоката ще бъде доставена в рамките на 48 часа след получаване потвърдено плащане и показа статус "завършена".
· Ние сме добре кораб до Великобритания, САЩ, Австралия обслужване на E-пакет, други страни ще достави на международната стандартна пратката (DHL&EMS). Но ако Въздушна поща стълб кит е приемливо за вас (време на пристигане : 15-50 работни дни), а след това ще използват този път.
· Срок за доставка по-пакет, така и на стандартната международна доставка на услуги ще бъде около 7-15 работни дни. (Време на получаване може да бъде хаотично, защото от време на митническото оформяне на различни страни.)
· Ние не носим отговорност за всяко митническо облагане с данъци, ако е възможно в някои страни. (Ние кораб международни пратката, данъчно облагане рядко се е случвало в някои страни.)
* Тази споразумение за доставка изключва нашия национален празник.
· Всички продукти ще бъдат изпратени само на посочения от купувача адрес. Преди извършване на плащането, моля, уверете се, че адресът е в съвпада с адрес, който искате да изпратихме.
· Ние се опитваме да направим всичко възможно, за да ви осигури най-сигурният и достъпен начин за доставка. Но понякога международната доставка е силно зависима от местната митница и пощенските услуги. Ако не получите стоката си в срок, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ. Ние носим отговорност за каквито и да е щети или загуби, възникнали в процеса на доставка.
· Ако Вашият град принадлежи към отдалечен район,а след това доставка през DHL ще струва 33 на щатския долар срещу допълнително заплащане.
ПЛАЩАНЕ
· Всички плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 20 дни след провеждане на търга. В противен случай, поръчката ще бъде автоматично анулирана , а неплатени доклад ще бъде изпратен до вас .
· Ако имате нужда от повече време,моля, да ни уведомите за вашето приблизително време за плащане.
· Това е бързо и удобно за обработка на транзакции.
КОНТАКТИ
· Ние работим 5 дни в седмицата (от понеделник до петък от 8 : 30 часа до 6 : 00 източно време). Форум обратна връзка-това не е място, където можете да ни остави съобщение.
· Тези системи за поща, както е известно, понякога блокират входящите писма от или продавачи .
ВРЪЩАНЕ
* Връщане на стоките се разрешава, ако не сте доволни от покупката си, и трябва да се започне от купувача, в рамките на 10 дни след получаването на пратката.
· За да имате право на връщане на пари, върната стока трябва да е в първоначалния му неоткрытом ментовото състояние, като той бе изпратен, с цялата си опаковка, документация и документи недокоснати и непроменени.

Подробности

търговска марка:
canis latrans
Употреба Дължина:
10 / 25СМ
Номер На Модела:
HS24-0118
Ръководство Тип:
Няма

Избор на купувачи