Wotefusi нов за Honda Magna250 95-97 96 алуминиев мотор въздушен филтър за пречистване на елемент [MT25]
Новинка

Wotefusi нов за Honda Magna250 95-97 96 алуминиев мотор въздушен филтър за пречистване на елемент [MT25]

BGN 16.00
BGN 16.78

Налично


Характеристики :
Име : Елемент Чист Въздушен Филтър
Цвят : как да се показват снимки.
Материал : ABS с висока плътност, алуминий.
Нето тегло : 100 г / Комплект
Съдържание На Пакета За Honda Magna250 95-97.
По-висок въздушен поток от OEM-въздушен филтър за подобряване на работата на двигателя, тествани за качество и надеждност.
Е изработена от материали от световна класа за постигане на оптимална производителност и защита на двигателя.
Прецизионно проектирани, за да пасва на фабрично въздушна кутия, тези филтри отговарят или надвишават спецификациите OEM.
Директен заместител на оригиналния OEM-филтър.
Пакетът Включва
1 × Елемент На Пречистване На Въздушния Филтър
Международни купувачи, Моля, обърнете внимание : - вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. - Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. Доставка когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние изобщо пошлем детайли в рамките на 3 дни след като вашата обезщетението ще се извърши. Ако не получите стоката си в срок,моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ. Благодаря ви за разбирането. Ние правим всичко възможно, за да служат на нашите традиции най-добрия начин.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 14 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена,когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.Купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична компания, да възстанови цената, в случай на повреда или загуба. Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. Обратна връзка ние оставяме положителен отзив за вас след получаване на плащането. Вашата обратна връзка е много важна за нас, положителна обратна връзка и 5 точки DSR високо ценени.

Подробности

Тип Елемент:
Въздушни Филтри И Системи
Името На Модела:
За Magna250
търговска марка:
Вотефуси

Избор на купувачи