Абстрактна маслена живопис модерни градски пейзажи момент в Париж Силвия Василева живопис изкуство върху платно висококачествена ръчно рисувани
Новинка

Абстрактна маслена живопис модерни градски пейзажи момент в Париж Силвия Василева живопис изкуство върху платно висококачествена ръчно рисувани

BGN 107.00
BGN 124.80

Налично


100% Ръчно Рисувани + 100% Удовлетвореност + Високо Качество + Пари Quranteed
ЗА НАС :
Галерия Marine Garden Gallery, разположен в Ксиамен, Китай.Ние сме специализирани в създаването на картини, ръчно рисувани с маслени бои от 2008 година. Ние сме събрали стотици превъзходни художници, които са над 10-годишен опит живопис,особено в абстрактна живопис с маслени бои,портретных снимки,снимки на животни,пейзажных картини, натюрмортах и цветове и т.н., Тук са много популярни репродукции на картини на Ван Гог,Моне,Салвадор Дали,Рениора да Винчи,Пикасо.Ние вярваме, че може да имате огромен избор от тук.Ние винаги правим големи усилия, за да ви весели и невероятни услуги за онлайн пазаруване.
Описание на картини с маслени бои : 100% ръчно рисувани върху платно, не принт, не на потребителя. Всички репродукции са изпълнени с високо качество. Само платно,без натянутого или рамка от военните касета. Свържете се с нас за допълнителна такса, ако искате обрамить или участък. 100% гаранция за връщане на парите. Просто Политиката За Връщане. Цена на едро, по-голям ред, голяма отстъпка. Цялата водна печат или името на художника в картината не ще бъдат показани в завършена картина. Моля, отбележете на вашата поръчка, ако искате да регистрирате име на изпълнител международни размери стандарт : 20 "x 24" (50x60 см ), 24" x 36" (60x90 см), 30 x 40" (75x100 см ), 36 x 48" (90x120 см) 40 x 60 "(100x150 см) 48 x 72 " (120 x 180 см ) , всички потребителски размери са на разположение .
Потребителски модел ( снимка върху платно, изображение на платно) : 1. Трябва само да ни изпратите своето изображение или снимка, която искате да нарисувате, и да ни уведомите размера, който искате. 2.Искаме от вас цена, включително и цената перевозкы на пратката до вратата. 3. потвърдена поръчка.Оставете ни своя правилен адрес за доставка и телефон за контакт. 4.Искаме от вас едно фото модел електронна поща за потвърждение преди да изпрати. Промени могат да бъдат направени, ако не сте доволни от някои части на снимката. 5. грузите извън пакет, съобщете ви чрез проследяване на но. 6.Когато има картина,ако имаш проблем,то нека да знае свободно,ние ще отговорим сте в 12 часа.
Проби от нашите завършени картини :
Как да рисувам?
Стъпка 1-скица на картини
Добро начало е половината от успеха . Така че първата стъпка е много важна. За репродукции на картини първата стъпка е предзнаменование мотив картини върху платно. Това гарантира, че точната композиция от картини е на място, от самото начало с основни фигури и форми, намиращи се на платното. Очертават обикновено се правят с молив или въглен, в зависимост от художника.
Стъпка 2-Нанасяне на грунд цвят
След като скица, за да бъде завършен, художникът ще започне да се прилага подкосъм цвят. Това се прави с помощта на по-големите четки, за да получите основни форми и цветове на място, включително фон. Направена с меки ръбове, това е много проста осветяване на картини. В този момент може дори да не го научат.
Стъпка 3-изграждане на форми
След като подкосъмът цвят ще бъде на място, ще започнем изграждането на формата на обекти в картината.

Подробности

Размер (Инчове):
20x20, 24x24, 28x28, 30х30, 36x36, 48x48 см
Материал:
Бельо
Тип:
Картини С Маслени Бои
Среден:
Маслени
Форма:
Площ
Стил:
Абстрактен
Поддържаща База:
Платно
Рамка:
No
Форма:
Единична стая
търговска марка:
Земалу
Продукти:
Пейзаж
оригинал:
No
Техника:
Ръчно Рисувани
Режим на рамката:
Само Платно

Избор на купувачи