ИСПАНИЯ 50 ЦЕНТА РЕПУБЛИКА 1869. СРЕБЪРНА МОНЕТА. СЪСТОЯНИЕТО НА F-VF. 3RW 30MAY
Новинка

ИСПАНИЯ 50 ЦЕНТА РЕПУБЛИКА 1869. СРЕБЪРНА МОНЕТА. СЪСТОЯНИЕТО НА F-VF. 3RW 30MAY

BGN 3.00
BGN 3.04

Налично

ИСПАНИЯ 50 ЦЕНТА РЕПУБЛИКА 1869. СРЕБЪРНА МОНЕТА. СЪСТОЯНИЕТО НА F-VF. Обшивка месинг, метал 3 RW 30 MAY
Диаметър ±37 мм Дебелина ±2,3 мм Тегло ±23,5 грама кант
Нашият магазин : 1 : На първо място,в материал,нашата фабрика е направила монети може да обещае, че металът ще Curpronickel и посеребрен.
2 : в Моя магазин продава монети, всички направени в съответствие с оригиналната монета, за да направите прес-форма.
3 : ние можем да контролираме теглото си много строго,и всяка монета след като приключи с кола,след това ние имаме различно нещо техника с огледало монети и остриета,най-накрая можем да направим монети като по-стар оригинал, така че нашият всеки техник може да ви даде различен художествен ефект.
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА
Само пиктры имат етикет, всичко това се случва с фабриката "ние самите".Само вие можете да ни даде проба монети, ние може да произвежда всички видове монети.Ние също приемаме всички потребителски продукти на монети
Ние можем да обещая, че всички наши монети - това е метал курпроникелевый и посеребренный.За теглото е около ±26,2-27,1 грама.ако можете да си купите повече от 500 монети, можем да изпратите продукта ви EMS безплатно
ЗА ДОСТАВКА :
Когато получим вашата поръчка r, ние ще Ви изпратим стоката възможно най-скоро.За срока на доставката,ако се изисква от нас, ние обикновено предпочитали регистрирани фирми въздушна поща стълб кит за адрес за доставка, на друга държава време, може би, трябва да е друго.обикновено се нуждаят от 20-30 дни в Съединените Щати,Европа и други страни, като правило, трябва да 25-35 дни, така че, моля изчакайте търпеливо. Ако имате нужда от EMS, моля, свържете се с нас,но ние трябва сами да плащат за превоз на товари, както EMS.
ЗА ЙЕРБА РИАЛ :
Ние имаме производители с посеребренным покритие,също така да изберете да Бондаря/със сребро.За цени, моля, свържете се с нас,ние я проконсультируем.А фабрика прави монети, процесът е много сложен, и ние можем много добре да се справят с огледало по изкуствен път.Ние можем да направим всички години и независимо от цвета, който не искаше, можем да направим така,че монетите изглеждаха точно като оригинала, разбира се, качеството е много добро.
ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРЕДИМСТВА :
Нашата фабрика се прави на монетата да се използва оригиналната форма, и ние се занимаваме с d etails много добре.и можем да изберем добър ембрион на дъски до това как монети свършат,ние можем да направим монети изглежда много гладко,и на контура изглежда като много ясно,и ние можем да направим всичко възможно,за да контурить тегло,така че ако се нуждаете за теглото,можете да се консултирате с нас, ние трябва да направим всичко възможно, за да ви помогне, качеството е много добро.
ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА :
Моля, оставете положително съобщение ,това може да ни даде огромно насърчение,ако имате въпроси относно продукта,моля те,кажи ми, аз трябва да направя всичко възможно, за да ви помогне, благодаря.
Това е линк към моя магазин,можете да влезете в магазина ми,за да видите всички видове монети,и ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, аз трябва да направя всичко възможно, за да ви помогне.

Подробности

Цвят:
Многоцветен, Сребрист, Черен
търговска марка:
ХЕРУЧАО
Регионална Функция:
Европа
Стил:
Античен Имитация
Година:
1860-1879
Тема:
Хората
Техника:
Кастинг
Материал:
Мед

Избор на купувачи