Британски Стил 36/48/72 Отвори Стари Моливи Чанта Платно Цветни Моливи Калъф Приключи Минимизиране На Училище Метър Дума Флаг Подарък Художествени Аксесоари
Новинка

Британски Стил 36/48/72 Отвори Стари Моливи Чанта Платно Цветни Моливи Калъф Приключи Минимизиране На Училище Метър Дума Флаг Подарък Художествени Аксесоари

BGN 10.00
BGN 11.50

Налично

Скъпи мои приятели, ако сте платили твърде висока цена, загрижени за проблема на тарифите, моля, оставете ни съобщение, ние можем да обявим най-ниската цена и подарък! Британски Стил 36/48/72 Отвори Стари Моливи Чанта Платно Цветни Моливи Калъф Приключи Минимизиране на Училище Метър Дума Флаг Подарък Художествени Аксесоари Бележка : Здрасти, приятел, ти ще получиш 1 бр молив случай само без никакви моливи или аксесоари, показани на снимките : ) Технически Характеристики : > > > молив случай : 36/48/72 Притежателя на Моливи. Материал : изкуствена кожа+ качествен платно , безопасен и здравословен за човешкия организъм и околната среда. Размер : 36/48/72 дупки / бр тегло : 85 г. от Функция : Опаковка Моливи / Калъф За Цветни Моливи / Подарък. Забележка : това е 36/48/72 моливи колапс чанти. Той ще бъде добре опаковани, така че не се притеснявайте за доставка. Начин на плащане
1.Има много начини за плащане, са на разположение на ,като Alipay, кредитни карти, банкови преводи в реално време, самостоятелни плащания (банков превод и Western Union).Можете да изберете най-удобния за вас метод. За да защитите вашите интереси, плащането ще бъде временно остават в Алиби и няма да бъде отнесен към нас, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.
Доставка
1. Когато имаме информация за вашата поръчка и плащане, ние обикновено след 2-5 дни приключват на доставка, ние предоставяме информация за логистиката на проследяване. Въпреки това, поради определени фактори и регионални проблеми, които могат да доведат до забавяне на доставката, надявам се, че ще разбера, транзитно време обикновено е 15-40 дни, моля, бъдете търпеливи.
2.Ако имате нужда от по-бърз режим на транспортната логистика, можете да изберете други начини, моля, свържете се с нас.
3.Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.
4.поръчката ще ви бъде изпратен в ръцете на транспортна фирма в рамките на срока за доставка, съответстващ на даден по-долу списъка на транспортни услуги. Ако не получите пратката в срок на доставка ,моля, свържете се с нас, ние ще се разберем с нея и ще ви отговорим в рамките на 24 часа.
Политика За Възстановяване На Парични Средства
1.Ние напълно гарантираме на нашите продукти. Всички елементи са в напълно ново състояние, ако в описанието НЕ е посочено друго.
2.всички рекламации - дефектни или не - трябва да бъдат предварително заверени. Моля, свържете се с нас, за да получите разрешение и обратен адрес, преди да изпратите продукта обратно.
3.във всички случаи купувачите заплащат цената за доставка за своя сметка, за да си върне стоките за размяна или за връщане. Ние носим отговорност за пощенски разходи за замяна.
Контакти
1. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще отговорим на вашите въпроси възможно най-скоро
2.ние ще отговорим на вашия въпрос по електронна поща, моля, проверете своята електронна поща за получаване на отговори.
Коментари
1.

Подробности

Тип:
Чанта За Моливи
Иновация:
No
Възраст:
>6 години
Номер На Модела:
Dewell-72PC
Тип:
Чанта За Моливи
Воспользуйся:
Училища И Офиси
Материал:
Платно
Номер На Модела:
Dewell-72PC
Размер:
36/48/72 дупки
Материал:
отпечатани платно
Категория:
Приключи Молив
Стил На Корпуса:
Цветни моливи свиват

Избор на купувачи