Подходящ за Honda CBR1000RR 2012 2013 инжекции ABS пластмаса мотоциклет обтекател комплект 2014 безплатно на предното стъкло на автомобил нова HRC
Новинка

Подходящ за Honda CBR1000RR 2012 2013 инжекции ABS пластмаса мотоциклет обтекател комплект 2014 безплатно на предното стъкло на автомобил нова HRC

BGN 679.00
BGN 798.40

Налично


Стандартна доставка : ние организираме производство за комплекта обтекател в рамките на 24 часа след получаване на ясна плащане.
По време на производството, обикновено е 14 дни, без никакви лоши метеорологични условия. Ако това лошо време, а на края ще 3-5 дни по-късно, отколкото обикновено.
Ние изпращаме само на адрес . Моля, уверете се, че вашият адрес в съвпада с вашия адрес за доставка, преди да се плати.
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията. Ние обикновено обявяваме 100-150 във фактурата, ако клиентите не оставят никакви съобщения за обявена стойност. (Забележка : ние не носим никаква отговорност за данъци, такси или щети, когато комплект обтекател, удържани от местната митница клиенти или се връща, ако не изтеглим го или не плащат данък навреме)
Ние ще помогнем на клиентите да публикувате детайл Парцеллой на въздуха стълб кит или EMS според различни страни. EMS обикновено отнема 16-24 на ден, за да стигнат до клиентите в европейските страни, в азиатските държави, на САЩ, Канада, Австралия и Нова Зеландия. Въздушна осъществяване на China Post обикновено отнема 24-35 дни, за да стигнат до клиентите в Руската Федерация, някои азиатски страни, страни от Близкия Изток, Източна Европа, африка, Чили и Бразилия. Но крайният срок на доставка ще зависи от времето, когато митническо ще пусне продукт или клиент в кутия процедура за внос. Правилата на връщане :
Всички рекламации се приемат. Повечето от тях ще бъдат нови и в оригинална опаковка.
Вие трябва да се свържете с нас в рамките на 30 дни след получаване на стоката.
Връщане на парите се осъществява под формата на връщане на парите или за обмен.
Возвратная доставка ще бъде платена от своята покупка.
Обратна връзка : моля, пишете ни на положителна оценка от 5 звезди с общ подробно оценени на продажбите (DSR) 5 звезди след получаване на стоката.
Моля, свържете се с нас, преди да ни оставят негативна или неутрална обратна връзка може да реши 99,9% от проблемите, ние се грижим за всеки клиент.
Ако вие ни оставите някаква неутрална или отрицателна обратна връзка, без никаква връзка с нас ,ние не ще се погрижи за това, за да се реши някакъв проблем за вас . (Тъй като разглежда всички неутрални мнения като отрицателни, те повече няма да бъдат изтрити). Надявам Се На Вашето Сътрудничество. Благодарим ви за разбирането!

Подробности

Тип Елемент:
Седалките И Декоративни Корнизи
Името На Модела:
CBR1000RR 2012 2013 2014
търговска марка:
MOCOFAIRINGS
Широчина На Елемента:
50inch
Тегло На Продукта:
12kg
Вашия Мотор Правят:
Хонда
Вид На Материала:
Предварителна пластмаса ABS
Дължина На Продукта:
80inch
Височина На Продукта:
60inch

Избор на купувачи