Безплатна доставка 1бр HSS6542 направи машинен кран M11*0.5/0.75/1.0/1.25/1.5 каннелюра mm direct за стоманена продевать нишка workpiece метал
Новинка

Безплатна доставка 1бр HSS6542 направи машинен кран M11*0.5/0.75/1.0/1.25/1.5 каннелюра mm direct за стоманена продевать нишка workpiece метал

BGN 10.54

Налично


Характеристики На Продукта :
високо качество на HSS 6542 изготовило нестандартни метрична метчики за подслушване на машината M11
Спецификация на продукта : материал : HSS 6542 технически характеристики на : стъпка M11 : 0.5/0.75/1.0/1.25/1.5 мм като това качество 100% и напълно ново. Висока твърдост и дълготраен печат могат да бъдат инсталирани в метчик гаечен ключ с използване на ръчна обработка на резба и могат да бъдат монтирани на метчик притежателя на колата, за да използвате подходящи за обработка на мухъл,а не за обработка на заготовки за SS. Ако се нуждаете от машина на СС, Моля, изберете нашите супер твърд HSS M35 Co5% die&taps.
Приложение :
за продевания конец в стомана и желязо алуминий мед металът.
свързани продукти
Снимка На Продукта
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски услуги, такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката . Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.

Подробности

Цвят:
Слонова кост
диаметър на резби:
М11
Подаване:
1.25, 0.75, 1.0, 1.5, 0.5
Брой парчета:
1
Материал:
Легированная стомана
Посоката На Резби:
Правилно
Тип:
Die
Направи си Сам пособия:
Металообработване
is_customized:
Yes
търговска марка:
Фудо
Номер На Модела:
VD-TDTMTM11
Предмет на:
Метрична резба метчики
Технически характеристики:
М11
Подаване:
0.5 мм / 0.75 мм / 1,0 мм / 1.25 мм / 1.5 мм
Приложение:
Дърворезба на заготовки от стомана желязо алуминий мед

Избор на купувачи