100 XPremium качеството на химически заточенные куки октопод размери 2/0, риболов кука риболовни принадлежности с безплатна доставка!
Новинка

100 XPremium качеството на химически заточенные куки октопод размери 2/0, риболов кука риболовни принадлежности с безплатна доставка!

BGN 7.00
BGN 12.77

Налично

100 XPremium качеството на химически заточенные куки октопод размери 2/0, риболов кука риболовни принадлежности с безплатна доставка!!!
Можете да резервирате 100 X възлагане на качествени химически заточенных Куки октопод 7384 в размери 2/0# (преди да поръчате, моля , уверете се,какъв размер ви е нужен, както не е един и същ размер, а не същата цена, благодаря.)
Нашето специално предложение само за $ 7,20 с безплатна доставка!
Плащането се изисква в рамките на 20 дни от датата на приключване на търга.
Единственият начин на плащане, приет за всички купувачи, е условно депозиране .
Моля, уверете се, че Вашият посочения адрес е правилна, тъй като вашият продукт ще бъде изпратено на този адрес. Върнати стоки, може да трябва да боли, за сметка на купувачите.
Тази стока ще бъде изпратена на epacket за американските клиенти, а други ще бъдат изпратени по пощата на Китай.
Моля, имайте в предвид, че ние изпращаме всички стоки в рамките на 2 РАБОТНИ дни, след получаване на пречистена плащане.Поща на Китай обикновено отнема от 3 до 5 работни дни за обработка на информация, а след това и колко е угодно дни за доставка. Срок за доставка на поща варират, но приблизително ръководство е предназначено за международната въздушна поща от 15 до 25 работни дни.
УСЛОВИЯ НА ПЛАЩАНЕ СТРИКТНО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 20 ДНИ.
Гаранция или неизправност на продукта : ако продуктът, който сте получили, е истински дефект на производителя или повреден по някакъв начин, ние ще предложим замяна на продукта или кредит на стойността на продукта (без пощенски разходи). Моля, свържете се с нас по електронната поща за повече информация.
Обратна връзка : имаме автоматична система за обратна връзка, и тя е създадена, за да оставите коментар за вас, като го оставите отзив за нас. Ако имате проблеми, моля не оставяйте неположительных прегледи, преди да се свържете с нас. Ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем. Моля дайте ни пет-звезден обратна връзка ако сте доволни от нашия продукт и обслужване
Можете да се свържете директно с нас, за да публикувате

Подробности

Тип:
Остър Кука
търговска марка:
БЕСТАКЛ
Електрически или не:
инструкция
Материал:
Высокоуглеродистая Стомана
С линийка или не:
No
С мащаба или не:
No
Форма:
КРЪГ НА ОКТОПОД
Позиция:
Река
Размер:
2/0
is_customized:
Yes

Избор на купувачи