YILONG Damar Tattoo Ink Cup Tattoo Ink Holder Tattoo Machine Free shipping tattoo & body art
Новинка

YILONG Damar Tattoo Ink Cup Tattoo Ink Holder Tattoo Machine Free shipping tattoo & body art

BGN 11.00
BGN 12.67

Налично

Дамар татуировка мастило чаша татуировка мастило притежателя татуировки Безплатна доставка за татуировки и боди арт
Описание на продукта :
Добро качество и трайност.
Програма : провеждане на татуировка мастило чаша(мастило чаши не са включени)
Опаковка включително : притежател на чаша мастило*1pcs
Ние приемаме условно депозиране
Ние изпращаме стока САМО на адрес, предоставен заедно с вашия условно отлагане на плащането.
Платежните инструкции на продавача
Моля, посочете номер на вашия адреса за доставка за запазване на използване, уверете се, че доставката е гладко, благодаря!
Правилата на връщане :
Чрез 1,7 дни след като купувачът ще получи
2.Ако не сте доволни от него стока след получаване в рамките на 7 дни, можете да го изпратите обратно към нас. Купувачите заплащат пощенски разходи, за да върне стоката. Уверете се, че продуктът е В първоначалното състояние.
3.ние ще ти върнем плащане на 100% или обменяем сродна информация. Вашата 100% удовлетвореност - това е нашата цел и ние сме длъжни да се гарантира качество.
4. купувачът трябва да се свърже с нас за получаване на обратен адрес, преди да изпратите пратката, купувачът трябва да информира ни детайли за доставката и за очаквания час на пристигането си. Ние не носим отговорност за загуба возвращенной на пратката.
5.за деталя с 1 или 2 години безплатна гаранция за обслужване на вземане, ние сме свободни да осигури всички части са с безплатна пощенска такса. Ако ремонтът на продукта изисква връщане на заводское обслужване, обикновено, е малко вероятно, купувачът трябва да плати товари и да се върне у дома.
6. Моля, обърнете внимание : ако първоначална информация за състоянието върнати с увреждане, независимо от това как ни се нуждаят от 10% до 50% капиталови квоти, в зависимост от щетите.
Възстановяване на използваните продукти не се извършва; можете да обменят стоки е само в този момент.
За всякакви други въпроси просто не се колебайте да се свържете с нас, разбира се, нашият екип ще направи за вас по-добра работа.
Благодаря ви, че отделихте време, за да видите тази страница както трябва.
КОНТАКТИ
Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, можете да използвате системата за съобщения на alibaba, за да получите бърз отговор. Освен това, можете да се свържете с нас чрез онлайн trademanager с AM10 : 00 до PM12 : 00 (Пекин време).
Ако сте редовен клиент или на едро, моля свържете се директно с нас, и ние ще ви предоставим допълнителна отстъпка на стоки и доставка.

Подробности

Тип:
Аксесоари за татуировки
Номер На Модела:
2100102

Избор на купувачи