Американската Държава Дърво Цимент Висящи Лампи, Лампа, Промишлен Ретро Дърво Droplight Домашно Вътрешно Осветление На Кафе В Кръчмата Висящи Лампи
Новинка

Американската Държава Дърво Цимент Висящи Лампи, Лампа, Промишлен Ретро Дърво Droplight Домашно Вътрешно Осветление На Кафе В Кръчмата Висящи Лампи

BGN 287.00
BGN 302.40

Налично


Скъпи приятели, добре дошли в нашия магазин, преди да направите своята поръчка, моля, прочетете внимателно следното въведение. Ако имате някакви въпроси, просто се свържете с нас чрез trademanager или електронна поща, ако не е онлайн, моля, пишете ни съобщение, ние ще ви обслужим възможно най-скоро, благодаря.
1. условно депозиране (на дребно) :
Набирателни е безплатен сигурна плащане за услуга, която автоматично е на разположение за всички транзакции. Тази услуга гарантира, че плащането ще бъде извършен от доставчика само след като се потвърди задоволително получаване на вашата поръчка. Т.е. трябва да изпратите парите си на платформа, и след получаване на стоката платформа ще плащането нас, и по този начин вашето плащане ще бъде на 100% сигурно.
2. T/T (на едро) : депозит 30% и баланс на 70% T / T преди превоза.
1. Преди пускането на поръчката, моля, свържете се с нас за потвърждаване начина на доставка. Ако не, тогава ние ще доставим стоки на най-DHL или друга експресна компания. И ние не носим отговорност за всякакви злополуки, забавяне или други проблеми, причинени експресна компания. Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Повечето от детайлите ще бъдат изпратени извън плащане в рамките на 7-20 дни след като вашето обезщетение ще подтвержена.
2.Освен това, моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото. Ние ще следват само вашия адрес, посочен при поръчка. Ако искате да промените адреса за доставка, моля свържете се с нас преди стоката да бъде изпратена чрез Trademanager. И поради съображения за сигурност ние не позволяват промяна на адрес на електронна поща. И ние няма да поемат никаква отговорност, ако вие ни дадете грешен адрес. Между другото, за по-точна доставка се препоръчва да се посочи номер на телефон.Ако пратката е върната по причини купувача (като неправилно адресна информация, невостребованность, нежелание да помогне за митническо освобождаване, отклонение на стоки без никакви причини и т.н.), Купувачът трябва да плати разходите за транспорт до там и обратно плюс оперативните разходи, които представляват 25% от цената на стоката
3. онлайн цена не включва никакви допълнителни такси или такси за митническо оформяне в страната клиента, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне да получите стоки, но ние не носим отговорност за митническо оформяне в страната на клиента.
За да се гарантира, че ще получите стока без данък при вноса, ние я обяви за "подарък" с по-ниска цена. Тази по-ниска цена, не отразява реалната цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила. Ако някакви вносни такси или такси, купувачът трябва да ги плати.
1.Преди пускането на поръчката се препоръчва ясно да се очертаят ни вашите изисквания, за да се избегнат всякакви грешки; междувременно можете да получите повече отстъпки за по-голямо количество на поръчка.

Подробности

Тип Елемент:
Висящи Лампи
търговска марка:
УМСАННА
Техника:
Боядисаната
Материал На Корпуса:
Стъкло, Желязо
Източник На Светлина:
пестене на енергия
Гаранция:
2 години
Брой източници на светлина:
1
Приложение:
Фоайето
документ:
CCC,CE
Завърши:
Полиран Хром
Зона Осветление:
5-10 кв. м
Дали диммируемым:
No
Стил:
Модерен
Базов Тип:
E27
Напрежение:
90-260V
Материал:
Дърво
Място:
Хол, кабинет, основна спалня, други, спални, хотелско фоайе,хотелска стая
Има Ли Електрически Крушки В Комплект:
No
Източник На Захранване:
AC
Тип Инсталация:
шнуровая окачване
Цвят На Абажура:
Син, Кафяв
Номер На Модела:
BD
Тип На Ключа:
Обикновен
Мощност на източника лампи:
1бр*крушка E27 40 W
Диаметър на:
130мм
Височина:
220мм
Материал:
метал и цимент
Дърво:
лампа
Дървен:
Дроплайт
Американки:
Висящи Лампи
Европейски:
Висящи Лампи
Начало:
Осветление
Скандинавска:
Lustres

Избор на купувачи