M02 Fm-предавател модул FM FM безжичен микрофон пикап
Новинка

M02 Fm-предавател модул FM FM безжичен микрофон пикап

BGN 19.18

Налично

детайли на продукта
книга миличка, всичко това може да бъде прав път .
въведение :
book transmitter винаги е гореща продажба на interstrain ' s v3.2 basis upgrading of get . работно напрежение предавателя, за да 3 V, използвайте двухсекционную суха батерия размер 5, тичам на разстояние 50 м около нормална суха батерия може непрекъснато да работят 10 дни . смогите се намира значително по заявка на клиента за времето на стартиране. едни и същи стоки и минали покрай продукти с висока чувствителност и пикап-ефект на unique .can чуват много слаб звук , например тих глас стайни часа tick-tock .
книгата използва fm-феерия, който излъчва сигнал може да се използва за разстояние на fm-радио, мобилен телефон, покрит с радио или авто-радио .
книга стоки е вградена, външния вид само един тел да се направи за антена в черупка, черупката на интегративен захранване, на вас не трябва да предавател работа може да се затвори, това повишава ефективността на батерията .
прилагането на лепкавост книги в най-различни нужди, дело на малък глас, може да слушате детето старецът и хотел и така нататък нужда от пейка слушате случай.
по-долу са дадени продукти : въведете подробно
.
.

Подробности

Пакет:
ДА
търговска марка:
fmuser
Номер На Модела:
М02
Работно Напрежение:
3V
Тегло:
0.04KG

Избор на купувачи