Механични уплътнения Burgmann H7N-25mm (25x45x47.5mm) |серия h7n балансирани уплътнение с о-пръстен за помпи (размер на вала: 25mm)
Новинка

Механични уплътнения Burgmann H7N-25mm (25x45x47.5mm) |серия h7n балансирани уплътнение с о-пръстен за помпи (размер на вала: 25mm)

BGN 57.60

Налично


Таблица За Цените :
Механични уплътнения H7n-25 Burgmann (25x45x47. 5mm) / серия h7n балансирани уплътнение с о-пръстен за помпи (размер на вала : 25mm ) серия Burgmann механични уплътнения H7n номер на модела H7 N-25 размер на вала 25mm въвеждането на един печат /балансиран /независимо от посоката на въртене; поредица от механични уплътнения H7 N е предназначен за универсално приложение, а концепцията за взаимозаменяеми части идеални за оптимизиране на запасите. Уплътнителни повърхности добавя свободно и могат лесно да бъдат заменени, инат пръстен се удържа приводными первази, предотвращающими загуба на пружини. Ново : H7 N със супер-синусова пружина. Приложение
Дата на работните граници на температура : -20°C~+220°C налягане : ≤2.5 MPa скорост : ≤20m/s материали Материал * неподвижно пръстен (въглерод / Si C/TC) * въртящо се пръстен(Si C / TC / Carbon) * Вторично уплътнение (VITON / PTFE+VITON) * Spring & Other Parts (SUS304/SUS316) информация за фирмата
TPM машини Parts е професионален производител на прецизни лагери и други съоръжения,основни хранителни продукти, които са лагери с тънки напречно сечение, кръстосани ролкови лагери , лагери въртящия се плот, конусни ролкови лагери радиално-устойчиви лагери, въртящи се лагери, еднопосочни съединители,лагери еднопосочни,тракшън Чашечные ролкови съединители,обгонные съединители,индексирующие съединители на гърба на съединителя,уплътнение на крана Grundfos/Burgmann/Flygt/John,механично уплътнение на вала с механично уплътнение,патронное уплътнение,метална Сильфонное печат и т.н., Нашите продукти се използват за роботиката, машини с ЦПУ, можете да намерите всичко, което ви трябва в нашия магазин, всички лагери и подробности тук са произведени в Китай и могат да бъдат заменени с вносни детайли .
Кораб : данни ще бъдат потопени в рамките на 7 работни дни след като получи обезщетение (, ние ще провери кредитната си карта,и тя ще вземе около 24 часа и празник с изключение),ако имаме някакъв проблем за продукта,а след това ще излезе съобщение в момента,pls добросердечно ще отговорим ние на време и да се избегне грешка се случва. Условно депозиране на плащанията - това е нашият предпочитан начин на плащане, която е за вас сигурност. Besiedes, всички основни видове кредитни карти, T/T и т.н. са приемливи. Период за връщане : в случай, ако получите дефектна стока, клиентът има до 7 дни от датата на получаване да поиска връщане или замяна за нов. В случай, ако сте получили грешен продукт, стока трябва да бъде върната в първоначалния му и неизползвано състояние, както и трябва да бъде в оригиналната кутия и опаковка. Ние не позволяват възстановяване или замяна поради промени мнения. Моля, прочетете всичко на описанието, дадено като ръководство, преди да направите залог. Въпреки, че всяка стъпка е направена, за да се гарантира, че ние пращаме правилния продукт, ще бъде случаят, когато получавате на стоки, които се различават от описанието. В такъв случай молим ви незабавно да се свържете с нас, за да можем да се поправи ситуацията.

Подробности

търговска марка:
TLANMP
Стил:
механично уплътнение
Материал:
Метални
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Номер На Модела:
H7N-25мм
Място на произход на стоките:
Китай
Приложение:
водни помпи
Стандарт:
Орел Бургманн
Система:
Единични пружини
Вид Печат:
подходяща за запечатване

Избор на купувачи