Бродерия петна национален флаг на Португалия флаг петна желязо на 8. 0x5. 0cm потребителски петна
Новинка

Бродерия петна национален флаг на Португалия флаг петна желязо на 8. 0x5. 0cm потребителски петна

BGN 23.84

Налично


Техника На Изпълнение : Бродирана
Разход на Поръчка е приета
Десантен кораб приет
Заплату могат да бъдат персонализирани, се нуждаят от допълнителна такса.
Моля, не се колебайте да се свържете с мен за подробности.Благодаря ви!!
Доставка :
Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще ви изпратим подробности от 15 дни след като вашето плащане ще бъде завършена. Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Внимание, моля! Уверете се, че вашият адрес е правилен. Ако искате да промените своя адрес, моля, свържете се с нас.
РУСКИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Моля, задължително попълнете ИМЕ и изисквания, попълнете пощенския код на получателя! В противен случай, вашият пакет може да бъде изгубен или върнат!
Ние доставяме въздушна поща зидани Стълба, това е безплатна доставка за повечето страни, времето за доставка е около 20-45 дни и доставка ti me главно поради пощенски клон, но ако искате да получите един продукт, бързо ly,ние можем да го изпратите на DHL,EMS,UPS,TNT, Fed Ex.
Митници :
Ако таксата се случва, купувачът носи отговорност за митническо оформяне в собствената си страна. Ние не сме способни на това действие, Благодаря за разбирането.
Политика за възстановяване и връщане на парични средства
Ние предоставяме 100% гаранция за всички продукти, които продаваме. Ако откриете някакви проблеми с нашия продукт, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни след получаване на вашия продукт. моля, не се връщат или откриването на връщане на парите, преди да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.Отрицателна обратна връзка не може да реши всички проблеми, това може да доведе до загуба на двама ни.Благодаря~~
Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, в противен случай се откажем от връщане на парите.
Купувачът носи отговорност за всички разходи, възникнали в процеса на връщане на стоката.
Несъответствие На Цветя
Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини,като отражение на цветовете на монитора,на осветлението, фона и т.н. все пак, ако смятате,че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно възстановяване или връщане на парите.
Коментари
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.
Насладете се на покупка на стоки от магазина, надявам се, можем да си сътрудничат помежду си, скъпи приятелю!
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ !.

Подробности

Вид На Продукта:
Пластира
Размер:
cm
Характеристика:
Ръчна Работа, Опазване На Околната Среда
Стил:
Ютия-На
Техника:
Бродирана
Номер На Модела:
c
is_customized:
Yes

Избор на купувачи