Индустриална двустепенни дизеловата горелка, висококачествена и лесна двигателят е с мазителна горивната горелка за котел / пещ/производство на пещи
Новинка

Индустриална двустепенни дизеловата горелка, висококачествена и лесна двигателят е с мазителна горивната горелка за котел / пещ/производство на пещи

BGN 2647.00
BGN 2816.00

Налично


Техническото Подобрение :
Трансформатор : FIDA
Помпа : DANFOSS
Контролер : Siemens
Дюза : DANFOSS
Технически характеристики :
1. изходна мощност : 474~889 кВт
2. Гориво : Дизелово Гориво
3. Маслото се консумира : 35-75 кг
4. сила : трифазно 380 V
5. етап : втора
Въведение :
Горивната горелка, записване машина автоматична горивната горелка широко се използва в котела, подгряващата печки, печки с водна риза, мусоросжигателе, сушилен оборудване, промишлени печном термично оборудване, е идеалното енергийно оборудване.
Горенето на горелката важното представа, разумна структура, проста дейност с помощта на режим на автоматично управление и лесния за цел да се има характеристиките на опазване на околната среда, спестяване на енергия, висока ефективност.
Серия от висококачествени детайли за осигуряване на безопасна работа на горелката.
В процеса на разработване на тази серия горелки, с особен акцент върху работа с ниско ниво на шума, лесна за инсталация и настройка на посоката, форми малък размер, подходящ за всички видове котли, представени на пазара в момента.
Всички видове горелки съответства на спецификацията за ниско напрежение, механична модели) спецификация на ефективността на котела.

Подробности

Тип:
Нагреватели Вътрешен Двор
Характеристика:
Съхраняват
Номер На Модела:
БТ-75Р
Тип Нагреватели За Тераса:
котелни горива
етап:
Два
мощност (kw):
474~889
разход на масла(кг / час):
35-75
силата на:
Трифазни 380V
is_customized:
Yes

Избор на купувачи