високото качество на 1(един) етап на светлина дизелово гориво на горелката, промишлен светлина маслен нагревател за бойлер / пещ / производство на нафта за отопление
Новинка

високото качество на 1(един) етап на светлина дизелово гориво на горелката, промишлен светлина маслен нагревател за бойлер / пещ / производство на нафта за отопление

BGN 1128.00
BGN 1200.00

Налично


Техническо Advanatage :
Трансформатор : FIDA
Помпа : DANFOSS
Контролер : Siemens
Дюза : DANFOSS
Технически характеристики :
1. изходна мощност : 178-380 kw
2. Гориво : Дизел
3. масло унищожава : 15-32 кг
4. мощност : 220 V
5. етап : един
Въведение :
Горелка гориво, горелка гориво горящата машина, автоматична използва широко в боилере, отопление на печки, фурни якета вода, мусоросжигателе, безводие, оборудване, машинното оборудване на промишлени пещи термальном, е обзавеждане на енергия.
Горенето на горелката важното представа, разумна структура, проста дейност с помощта на режим на автоматично управление и лесния за цел да се има характеристиките на опазване на околната среда, енергоспестяващ, висока ефективност.
Серия от висококачествени детайли за осигуряване на безопасна работа на горелката.
В процеса на развитие на тази серия горелки, с особено внимание върху избяга малошумные, удобни за монтаж и настройки, формата на малък размер, подходящи за всички видове боилера на пазара в момента.
Всички видове горелки в съответствие със спецификацията на по-ниския напрежение, механично модел) и спецификация за ефективността на боилера.

Подробности

Тип:
Нагреватели Вътрешен Двор
Характеристика:
Съхраняват
Номер На Модела:
BT-34Y
Тип Нагреватели За Тераса:
дизелово гориво
етап:
един
мощност (kw):
178-380
разход на масла(кг / час):
15-32
is_customized:
Yes

Избор на купувачи