безплатна доставка! бънджи батут легло аксесоари, бънджи скокове колан за възрастни и деца, бънджи батут колан
Новинка

безплатна доставка! бънджи батут легло аксесоари, бънджи скокове колан за възрастни и деца, бънджи батут колан

BGN 88.00

Налично


безплатна доставка бънджи батут легло аксесоари, бънджи скокове колан за възрастни и деца, бънджи батут колан
Специално за 4 в 1 бънджи-батут, скокове на батут размер на леглото : всички размери са в едно, подходящи както за деца, така и за възрастни цвят : случаен бънджи скокове движение-това е категорична разлика в надморската височина, използване на тяга бънджи-въже, нагоре и надолу възвратно-постъпателно движение, може да се направи и опит за увеличаване на чувството на безтегловност. Колан бънджи малък, среден, най-много може да се направи
Употреба : основно използван за подвижните бънджи джампинга,малкия бънджи джампинга, развлекателни обекти
Плащане :
1. Преди pla cing вашата поръчка, моля, потвърдете, цена и други подробности с нас.
2.ние приемаме условно депозиране за плащане, или други начини на плащане,които са ви необходими.
3. моля, платете в рамките на 3 дни от датата на поръчка.
4.ние просто ще ви изпратим по подразбиране aderess в alipay.Ако не го направите, свържете се с нас.
5.моля, уверете се, че сте прочели всичко, описание и са съгласни на сделка, преди да купите.
Връщане :
1. заявка за връщане или подмяна на разположение само за запитвания в рамките на 1 седмица след получаването на пратката и връщане на стоката в същото състояние, че и полученият.
2. моля, свържете се с нас, за да поиска разрешение за връщане. Вашето име, номер на аукцион и причината за връщане, трябва да бъдат включени в електронното писмо. Всички върнати стоки, трябва да съдържа всички оригинални опаковъчни материали.
3. моля, внимателно переупакуйте стока. Ние ще проверим върнати стоки и незабавно ще изпрати на купувача заместител в случай на откриване на дефекта. Ако по-подходящ заместител е на разположение, тогава ще се осъществи възстановяването. Разходите за доставка и обработка, както и премии не се възстановяват.
4.Ако стоката ще бъде намерен повреден, стоката ще бъде изпратена обратно на купувача са за сметка на купувача. Стоки, върнати без номера на РСО, ще бъдат отхвърлени и върнати на подателя. Купувачът е отговорен за плащането на всички пощенски разходи за връщане на стока, както и разходите за неговата доставка. Купувачът е отговорен за допълнителни разходи по доставката на стоки, които се връщат отказанными и/или недоставленными. Ние не приемаме никакви такси стаи без разрешение на кутията или етикета, в която тя се връща.
Добро Забележка :
Не оставяйте отрицателни мнения, не се обърна към нас за помощ. Моля, свържете се с нас на първо място, ако имате някакви проблеми.
Ние се стремим да отговорим на всички съобщения колкото се може по-бързо.
Предварително ви благодаря за търпението.
Коментари :
1. Ако удовлетворяетесь с поставените стоки, моля, любезно помогнете да оставите положителен коментар, и ние ще направим същото и за вас.
2. Ние се грижим за нашите ценни клиенти и ще се опитаме да реши всички неочаквани проблеми.
3.Ако не удовлетворяетесь с продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас навреме и изпратите съобщение, първо, преди да напуснат отрицателна обратна връзка или да отворите всеки спор на alibaba.

Подробности

is_customized:
Yes
Номер На Модела:
YW-H3

Избор на купувачи